Δούκισσα Νομικού: Βρισκόταν στο πλευρό αυτού του διάσημου παρουσιαστή! Στη φόρα βίντεο ντοκουμέντο! Ήταν μια άλλη...

Δείτε το πρόσωπο του!

Δούκισσα Νομικού: Βρισκόταν στο πλευρό αυτού του διάσημου παρουσιαστή! Στη φόρα βίντεο ντοκουμέντο! Ήταν μια άλλη...

Η Δούκισσα Νομικού στην αρχή της καριέρας της βρισκόταν στο πλευρό αυτού του διάσημου παρουσιαστή. Τότε, ήταν μια άλλη και βγήκε βίντεο ντοκουμέντο στην φόρα.

Το μοντέλο έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου και εξελέγη Σταρ Ελλάς. Μετά την εμφάνιση της αυτή, ξεκίνησαν να της γίνονται πολλές προτάσεις για την τηλεόραση.

Το 2008, η Δούκισσα Νομικού, επιλέχθηκε να βρίσκεται στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος τότε ήταν ο παρουσιαστής.

Το μοντέλο πριν γίνει σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της showbiz και δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ήταν μια άλλη. Είχε πιο σκούρα απόχρωση στα ξανθά της μαλλιά, ενώ και λόγω της μόδας τότε έκανε διαφορετικά looks.

Δούκισσα Νομικού: Η ανακοίνωση έγινε! Το πρώτο βίντεο από τα ευχάριστα νέα μόλις κυκλοφόρησε!

Η ανακοίνωση έγινε από την Δούκισσα Νομικού και το πρώτο βίντεο από τα ευχάριστα νέα μόλις κυκλοφόρησε!

Η ίδια, έκανε σχετική δημοσίευση αργά το απόγευμα της Δευτέρας και μας τρέλανε κανονικά! Εξάλλου μέχρι τώρα δεν είχε πει λέξη....

Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο και μας αιφνιδίασε ευχάριστα! Η ανακοίνωση αφορούσε ένα teaser που έδωσε με τα αρχικά τα δικά της και του άντρα της, Δημήτρη, ενωμένα σε μια καρδιά! Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν από κάτω και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα κυκλοφορήσει καλλυντικά ή κοσμήματα! Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο της βήμα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε το μαγιό της και βούτηξε σε πισίνα! Μια προσβολή τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Δούκισσα Νομικού: Το μυστικό της αποκαλύφθηκε! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σας έχουμε τρομερή φωτογραφία- ντοκουμέντο για τη Δούκισσα Νομικού! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε!

Κάτι ετοιμάζει η αγαπημένη παρουσιάστρια και σίγουρα μας το κρύβει! Πολλές φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με το πού θα τη δούμε φέτος στη τηλεόραση με το My Style Rocks να αποτελεί το κυριότερο show που διεκδικεί την πανέμορφη μανούλα.

Δούκισσα Νομικού: Έχει χάσει όλα τα κιλά! Το σώμα της δεν θυμίζει πρώην εγκυμονούσας!

Τίποτα ωστόσο δεν έχει επαληθευθεί μέχρι τώρα. Η ίδια θέλησε να δώσει ένα στοιχείο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ήταν ντυμένη με μαύρα ρούχα και όλο το σκηνικό πίσω τη ήταν θολό. Μάλιστα, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε ένα αινιγματικό μήνυμα. «Είπα να βγάλω μία #mirrorselfie και να σας κλείσω το μάτι! #ssshhh #tobecontinued»!

Τι μπορεί να εννοεί η Δούκισσα Νομικού; Μήπως πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα τηλεοπτική της εμφάνιση;