Παντελής Παντελίδης: "Σπαράζουν" οι εικόνες από τον τάφο του! Η μητέρα του τον επισκέπτεται καθημερινά!

Θα ανατριχιάσετε!

Παντελής Παντελίδης:

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του. Οι εικόνες από το μνήμα στο νεκροταφείο «σπαράζουν» καρδιές.

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη έγινε στις 20 Φεβρουαρίου στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Οι εικόνες τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο, όσο και από το τελευταίο "αντίο" έκαναν το γύρο του διαδικτύου και συγκλόνισαν.

Ο τάφος του τραγουδιστή σχεδόν τρία χρόνια μετά είναι περιποιημένος, γεμάτος με λουλούδια και φωτογραφίες του Παντελή, καθώς η μητέρα του τον επισκέπτεται καθημερινά έτσι ώστε να νιώθει πως βρίσκεται ακόμη μαζί της.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Τάφος τραγουδιστή

Αθηνά Παντελίδου μητέρα

εικόνες νεκροταφείο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια στιγμή όπου συγκινημένος βρισκόταν πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη και κρατούσε ένα...

Ο γνωστός τραγουδιστής με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα οπως ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αποκαλύψει τη μοιραία νύχτα ήταν μαζί.

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμαθε για τον χαμό του φίλου του βυθίστηκε στο πλήθος όπως και όλη η Ελλάδα.

Ήταν ένας από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου που τον είδαμε σε πολύ κακή κατάσταση.

Μάλιστα, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης όπου και έγινε η κηδεία, για το μνημόσυνο.

Εκεί, τον είδαμε να στέκεται συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή και κρατούσε ένα κερί στο χέρι του για την μνήμη του.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....

Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις: