Παντελής Παντελίδης: Αυτή η φωτογραφία από το τροχαίο «εξαφανίστηκε» από παντού! Ο «λεκές» που άφησε στίγμα στην άσφαλτο!

Σοκάρει η εικόνα! Φωτογραφία μόνο για «σκληρούς»!

Παντελής Παντελίδης: Αυτή η φωτογραφία από το τροχαίο «εξαφανίστηκε» από παντού! Ο «λεκές» που άφησε στίγμα στην άσφαλτο!

Αυτή η φωτογραφία από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης «εξαφανίστηκε» από παντού και ο «λεκές» που άφησε στίγμα στην άσφαλτο συγκλονίζει.... Δείτε την εδώ!

Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης 18/2/2016 σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια απότομη στροφή στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον Παντελή, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν φόραγε ζώνη, και όταν τα κατάφεραν διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό.


Μόλις απεγκλωβίστηκε η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς και εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Παντελής Παντελίδης είναι νεκρός. Ο Παντελίδης, έγραψε την δική του ιστορία στο πεντάγραμμο, και αγαπήθηκε όσο λίγοι, με τις φωτογραφίες του από το τροχαίο να συγκλονίζουν! Να σας θυμίσουμε και την πιο πρόσφατη, που εμείς στο Youweekly.gr δημοσιεύσαμε χτες!

Σήμερα, βρήκαμε μια ακόμα με έναν «λεκέ» από το αμάξι, που άφησε «στίγμα» στην άσφαλτο! Δείτε την:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφία

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία - αποκάλυψη για το τροχαίο! Τα σπασμένα τζάμια και η «διαλυμένη» ρόδα!

Φωτογραφία - αποκάλυψη για το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Τα σπασμένα τζάμια και η «διαλυμένη» ρόδα που προκαλεί ανατριχίλα!

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο, που σημειώθηκε στις 18/2 2016. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο, τόσο για τον τραγουδιστή, όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του...

Εμείς, ψάξαμε και εντοπίσαμε μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε. Όπως θα δείτε, όλα τα τζάμια είναι σπασμένα ενώ και η μπροστά δεξιά ρόδα, φαίνεται «διαλυμένη». Επειδή τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάμε για τόσο «δυνατό» υλικό, ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Παντελής Παντελίδης: «Έσπασε» την σιωπή του ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο τροχαίο! «Πάγωσε» στην εικόνα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφία