Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χρήστος Μάστορας: Οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό! Δεν γνώριζε κανείς για την ασθένεια που τον "χτύπησε"!

Συνέβη όταν ήταν 2 ετών!

Χρήστος Μάστορας: Οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό! Δεν γνώριζε κανείς για την ασθένεια που τον
STORIES 06.12.2019 11:20

Αποκάλυψη ίσως για πρώτη φορά! Δεν γνώριζε κανείς για την ασθένεια που "χτύπησε" τον Χρήστο Μάστορα στο παρελθόν! Οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό!

Κατάγεται από το χωριό Βοδίνο Δρόπολης της Αλβανίας. Ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 3,5 ετών και εγκαταστάθηκε με τους γονείς τους, Άλφρεντ και Ντονίκα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναγράφονται στην Βικιπαίδεια, στην ηλικία των 2 ετών ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, κατά την οποία οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ζει λόγω της βοήθειας ενός γιατρού της περιοχής της Δρόπολης, ο οποίος του έδωσε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα, που εν τέλει απέβη άκρως λυσιτελές για τον ίδιο, αφού του έσωσε τη ζωή.

Τον Μάιο του 2008 δημιουργήθηκαν οι Melisses. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι, τον Θάνο Λάιτσα στην κιθάρα, τον Παύλο Καλτουρουμίδη στα πλήκτρα, τον Σπύρο Κουδούνη στα τύμπανα και τον Κώστα Μαυρογέννη στο μπάσο.

Το 2010, η μπάντα επιχείρησε τη συμμετετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι τους "Κινέζος", χωρίς να προκριθεί. Την ίδια χρονιά απέσπασαν το βραβείο "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη" στα Mad Video Music Awards, ενώ 3 χρόνια αργότερα έλαβαν, στην ίδια διοργάνωση, το βραβείο για το "Καλύτερο Συγκρότημα".

Το 2016 συμμετείχε ως κριτής στο Rising Star, όπου και αναδείχθηκε νικητής εκ των κριτών, μετά τη νίκη του Γιάννη Ξανθόπουλου, παίκτη της ομάδας του.

Από το 2019, συμμετέχει ως κριτής στο The X Factor μαζί με τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Τέλος, ο ίδιος ο τραγουδιστής πρόσφατα έσπασε την σιωπή του και μίλησε για την διάλυση του συγκροτήματος "Μέλισσες"! Αποκάλυψε πολλά...

Χρήστος Μάστορας: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του! «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες»!

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Courtney Parker και είπε μεταξύ άλλων πως «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες».

Ο τραγουδιστής και κριτής του X-factor, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Μάστορας: Τον «ακύρωσαν» λόγω καιρού! Οι πρώτες δηλώσεις με την Βανδή!

Χρήστος Μάστορας: «Έκλεισε» στόματα! Η απάντηση για τις «Μέλισσες» και την διάλυση τους!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share