Master Chef: Ποιος «Κρατς»; Αυτός ο διαγωνιζόμενος τους «πατάει» όλους! Είναι κούκλος και κάνει τις γυναίκες να «λιώνουν»!

Θα σας τρελάνει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Master Chef: Ποιος «Κρατς»; Αυτός ο διαγωνιζόμενος τους «πατάει» όλους! Είναι κούκλος και κάνει τις γυναίκες να «λιώνουν»!

Αυτός ο διαγωνιζόμενος του Master Chef είναι ένας κούκλος, τόσο που θα σας κάνει να πείτε «Ποιος "κρατς"»! Με ένα του βλέμμα, κάνει όλες τις γυναίκες να «λιώνουν» στο άψε σβήσε!

Σίγουρα τον θυμάστε παρόλο που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του κορυφαίου διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

Ο λόγος για τον Χάρη Μπονάνο, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν του διαγωνισμού στο Star και κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά με τις μαγειρικές του ικανότητες.

Τη χρονιά εκείνη να θυμίσουμε πως τον τίτλο του Master Chef είχε κατακτήσει ο Λάμπρος Βακιάρος.

Μία βόλτα στο προφίλ του Χάρη... θα σας "τρελάνει"!

MasterChef: Ο «Κρατς» εξομολογείται δημόσια το περιστατικό που του άλλαξε για πάντα την ζωή!

O «Κρατς» που έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef εξομολογείται δημόσια το περιστατικό που του άλλαξε για πάντα την ζωή!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star , ο Χρήστος Μπάρκας όπως είναι το όνομα του, μίλησε για την πολυσυζητημένη ατάκα που έκανε το γύρο των social media!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα κρατς μου άλλαξε τη ζωή. Ήταν στιγμή αμηχανίας με τον κύριο Ιωαννίδη! Δεν με πειράζει που κάποιοι το κορόιδεψαν... Ήταν μια ντοπιολαλιά!». MasterChef: O Παντελής δεν είναι ο μόνος κούκλος στην οικογένεια! Δείτε τα αδέρφια του...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Θυμάστε έτσι τον Κρατς; Η αλλαγή στην εμφάνιση του που έφερε αντιδράσεις!

Θυμάστε έτσι τον Κρατς από το MasterChef; Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση του έφερε αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι και πολλοί τηλεθεατές ήθελαν να τον δουν νικητή. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσεις μόνο κοντά στους δυο του τελικού.

Σήμερα, ο Χρήστος Μπάρκας, λίγους μήνες πριν την έναρξη του νέου κύκλου, συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική. Μια εμφάνιση τους όμως έφερε πολλές αντιδράσεις στα social media, τόσο αρνητικές όσο και θετικές.

Ο Κρατς, πήρε την απόφαση να αλλάξει το μήκος και το στιλ των μαλλιών του και οι γνώμες δικές σας! Σας αρέσει;

MasterChef Χρήστος Μπάρκας Κρατς