Eurovision: Σοκαριστικό περιστατικό! Ακύρωσαν την συμμετοχή τους γιατί βρέθηκε νεκρός ο...

Το σκάνδαλο που έχει στιγματίσει τον θεσμό!

Eurovision: Σοκαριστικό περιστατικό! Ακύρωσαν την συμμετοχή τους γιατί βρέθηκε νεκρός ο...

Σοκαριστικό περιστατικό όσον αφορά τον θεσμό της Eurovision! Ακύρωσαν την συμμετοχή τους γιατί βρέθηκε νεκρός ο Πρόεδρος συγκεκριμένης χώρας!

Μία από τις μεγαλύτερες αμφισβητήσεις ή και απορίες είναι η περίπτωση των ABBA. Το σουηδικό συγκρότημα κέρδισε τον διαγωνισμό το 1974 με το τραγούδι Waterloo. Η καριέρα τους έκτοτε, εκτοξεύτηκε και το συγκρότημα έγινε διεθνώς γνωστό, ενώ θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα όλων των χρόνων.

Θάνατος Eurovision

Κι, όμως, οι ABBA θα μπορούσαν να μην είχαν κάνει τίποτε από τα παραπάνω, αν εκείνη τη χρονιά συμμετείχε η Γαλλία! Το 1974 ήταν να εκπροσωπηθεί από τον Dani με το τραγούδι «La vie à vingt-cinq ans», ο οποίος μάλιστα, ήταν και το μεγάλο φαβορί. Όμως λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού πέθανε ο Πρόεδρος της Χώρας, Ζωρζ Πομπιντού και σε ένδειξη πένθους αποσύρθηκε η συμμετοχή. Έτσι, ποτέ κανείς δεν θα μάθει πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα μουσικά, στην αντίθετη περίπτωση.

Επίσης, πριν φύγετε γνωρίζετε ποιο είναι το ποσό που θα πληρώσουν για όλη την οργάνωση;

Eurovision: Αυτός ο τραγουδιστής είχε νικήσει το θάνατο! Η ιστορία της ζωής του φέρνει δάκρυα!

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε στην Eurovision και είχε νικήσει τον θάνατο. Η ιστορία της ζωής του, φέρνει δάκρυα στο άκουσμα της.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς και οι γιατροί είχαν πει πως μετά την επέμβαση θα αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή.

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.

«Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά, εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει», συμπλήρωσε ο Salvador Sobral.

Ο Salvador Sobral αναδείχθηκε νικητής στο Κίεβο της Ουκρανίας, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη στη Eurovision.

Όσον αφορά την Eurovision για το 2020, πριν από λίγες ημέρες έγινε η επίσημη ανακοίνωση για τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Eurovision τραγουδιστής θάνατος