Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο που ανατριχιάζει! Βρέθηκαν ίχνη αίματος ακόμα και πάνω στο...

Απίστευτο ντοκουμέντο!

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο που ανατριχιάζει! Βρέθηκαν ίχνη αίματος ακόμα και πάνω στο...

Βρέθηκαν ίχνη αίματος ακόμα και πάνω στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου του Παντελή Παντελίδη! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τροχαίο που ανατριχιάζει!

Τι συνέβη τη στιγμή της πρόσκρουσης;

Στον αερόσακο τύπου κουρτίνας του συνοδηγού και συγκεκριμένα πάνω δεξιά στο εσωτερικό του οχήματος χτύπησε ο Παντελής Παντελίδης, όπως φαίνεται και από τα ίχνη του αίματος που άφησε. Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να τραυματίστηκε θανάσιμα στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου; Η Τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο το σώμα του να μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια της ανατροπής. Και σε αυτή την εικόνα φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε μόνο πλευρικά, καθώς δεν άνοιξαν οι υπόλοιποι αερόσακοι εκτός από τον πλευρικό στο δεξί κάθισμα και τον τύπου κουρτίνας πάνω από το παράθυρο.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες βγήκε η δικαστική απόφαση! Ποιος... νίκησε τελικά;

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιαστική ειρωνεία! Ντοκουμέντο από το τροχαίο! Στο αμάξι μέσα βρέθηκε πεταμένη μια...

Ανατριχιαστική ειρωνεία! Στο αμάξι μέσα βρέθηκε πεταμένη μια εικόνα ενός Αγίου! Ντοκουμέντο από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη στην φόρα!

Το «ΘΕΜΑ» είχε παρουσιάσει στο παρελθόν φωτογραφικά ντοκουμέντα μέσα από τη δικογραφία όπου αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες για το πώς βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής

Καμία τεχνική περιγραφή ή γραφειοκρατική λεπτομέρεια δεν μπορεί πλέον να απαλύνει τον αβάσταχτο θρήνο της οικογένειας του άτυχου Παντελή Παντελίδη που άφησε τη τελευταία του πνοή στο θανάσιμο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ωστόσο, μέσα στον σπαραγμό τους έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο χάραμα στον πολυαγαπημένο τους γιο και αδελφό.

Οι «πατημένες» ζώνες και το εικόνισμα

Το εσωτερικό του μαύρου Mercedes έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Ξεχωρίζουν οι ζώνες ασφαλείας που ήταν αυτό που λένε στη γλώσσα τους οι αστυνομικοί «πατημένες» για να μη χτυπούν τα προειδοποιητικά αλάρμ. Με απλά λόγια, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός φαίνεται καθαρά ότι δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Συγκίνηση προκαλεί η εικονίτσα ενός αγίου που βρέθηκε πεταμένη στο κάθισμα του οδηγού...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφίες

Ανατριχίλα προκαλούν και οι δηλώσεις του ανθρώπου που βρήκε νεκρό τον Παντελή Παντελίδη...