Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη τώρα! Τον Παπαμιχαήλ δεν τον γνώρισε στη «Νεράιδα και το Παλικάρι» αλλά…

Είχαν ιστορία από παλιά...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη τώρα! Τον Παπαμιχαήλ δεν τον γνώρισε στη «Νεράιδα και το Παλικάρι» αλλά…

Σας έχουμε μία "καυτή" αποκάλυψη τώρα για το ζευγάρι που λατρεύτηκε όσο λίγα στον ελληνικό κινηματογράφο! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δε γνώρισε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κορυφαία ταινία τους «Η Νεράιδα και το παλικάρι» αλλά η σχέση τους κρατούσε ήδη πολλά χρόνια!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη στη «Χρυσή Εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου και όχι άδικα, αφού όλοι θαύμαζαν τη χημεία που είχαν οι δυο τους.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η σχέση τους δεν ξεκίνησε στα γυρίσματα της ταινίας «Η Νεράιδα και το παλικάρι» αλλά γνωρίζονταν ήδη από παλιά μιας και οι δυο τους φοιτούσαν μαζί στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε εκεί και λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Να θυμίσουμε και το άτυχο περιστατικό της ηθοποιού, η οποία είχε ένα τροχαίο λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το συγκλονιστικό τελευταίο φιλί στον άντρα της! Ντοκουμέντο λίγο πριν «φύγει»...

Ντοκουμέντο λίγο πριν «φύγει» η Αλίκη Βουγιουκλάκη με το συγκλονιστικό τελευταίο φιλί στον άντρα της! Το σπάνιο βίντεο στην δημοσιότητα!

Οι δυο τους αποτέλεσαν το απόλυτο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Οι τηλεθεατές τους λάτρεψαν, ενώ το διαζύγιό τους δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί στις συνειδήσεις τους. Το κοινό τους ήθελε πάντα μαζί και δεν ξεπέρασε τον χωρισμό τους!

Ο λόγος, φυσικά, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ οι οποίοι παρά τους καυγάδες και τον ανταγωνισμό που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους, οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη ενώ εννέα χρόνια αργότερα τα δημοσιεύματα θα έγραφαν για τη σκληρή αντιδικία τους με αφορμή το διαζύγιό τους.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήθελε να τον δει τελευταία φορά...» Σπαραγμός από την επιθυμία της!

Όταν τα χρόνια πέρασαν, οι τόνοι έπεσαν και η βαθιά αγάπη που τους ένωνε κατάφερε να νικήσει οποιαδήποτε διαφωνία ή ασυμφωνία.

Στο παρακάτω βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ». Μάλιστα, δε δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα τη στιγμή που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Ήταν το τελευταίο τους τηλεοπτικό φιλί. Έναν χρόνο μετά, η Αλίκη θα έφευγε για πάντα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο...