Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί! Βγήκε προς πώληση μετά το θάνατο του σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ!

Εικόνες από μέσα!

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί! Βγήκε προς πώληση μετά το θάνατο του σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ!

Αυτό είναι το σπίτι του Παντελή Παντελίδη που βγήκε προς πώληση μετά το θάνατο του σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν πρόλαβε να το χαρεί ο τραγουδιστής.

Λίγο καιρό πριν το τροχαίο που του κόστισε την ζωή, είχε αγοράσει μια πολυτελή μεζονέτα στην Βούλα. Είχε δώσει μία προκαταβολή, ωστόσο τα πρόλαβε να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό.

14 μήνες μετά το θάνατο του στο φριχτό τροχαίο, το τριώροφο σπίτι βγήκε προς πώληση για 980.000 ευρώ, καθώς η οικογένεια του δεν μπορούσε να το διατηρήσει οικονομικά.

Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ και το ισόγειο αποτελείται από μία ανεξάρτητη κατοικία 112 τ.μ που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο (καθιστικό - σαλόνι), ένα υπνοδωμάτιο και ασανσέρ. Η συνολικής έκτασης μεζονέτα 234 τ.μ αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Το σπίτι επίσης διαθέτει τρεις υπόγιες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος έχει κατασκευαστεί μία πίσινα, στο ύψος του πρώτου ορόφου.

Παντελής Παντελίδης: Τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως από το θάνατο του! Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και....

Τα ντοκουμέντα που ήρθα στο φως της δημοσιότητας από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ανατριχιάζουν. Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και το διαλυμένο εσωτερικό του.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα και βρισκόταν μαζί με την Μήνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Η πρόσκρουση του μαύρου SUV που οδηγούσε ο Παντελή Παντελίδης, έγινε πλευρικά. Οι εικόνες δείχνουν ότι το όχημα υπέστη ζημιές μόνο στην δεξιά πλευρά, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκαν μόνο οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας στη θέση του συνοδηγού και ο πλευρικός της ίδιας πλευράς και όχι οι υπόλοιποι. Και από αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι τον θάνατο σκόρπισαν οι μπαριέρες που έσπασαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο το εσωτερικό του αυτοκινήτου που σοκάρει. Απέξω το αυτοκίνητο σκορπά ανατριχίλα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Θάνατος αυτοκίνητο