Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο ένας αδερφός του! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Δείτε τους δίπλα δίπλα!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο ένας αδερφός του! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Αυτός είναι ο αδερφός του Νίκου Μουτσινά, στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι. Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για την οικογένεια του και το είχε αποκαλύψει.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show», μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τα αδέρφια του.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε από την ζωή η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

Επίσης, τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε. Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

Αυτός είναι:

Νίκος Μουτσινάς αδερφός

Νίκος Μουτσινάς: Έχει χαμένη αδελφή; Η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας...

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει χαμένη αδελφή; Η αλήθεια στο φως της δημοσιότητας...

Ο γνωστός παρουσιαστής και ταλαντούχος ηθοποιός μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories.

Μια ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακή του φίλη του έλεγε χαρακτηριστικά:

«Έχεις χαμένη αδελφή; Αν όχι προσφέρομαι για υιοθεσία».

Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να απαντήσει με μια φωτογραφία του, όπου φαίνεται να το σκέφτεται.

Ο ίδιος δεν έχει αδελφή, αλλά έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Νίκος Μουτσινάς αδελφή