Kate Middleton: Γλίτωσε το νοσοκομείο στο τσακ! Βίντεο ντοκουμέντο...

Η στιγμή που γλιστράει μπροστά στο αμάξι της!

Kate Middleton: Γλίτωσε το νοσοκομείο στο τσακ! Βίντεο ντοκουμέντο...

Βίντεο ντοκουμέντο από ένα τρομακτικό περιστατικό! Γλίτωσε στο τσακ το νοσοκομείο η Kate Middleton αφού θα μπορούσε να έχει πέσει και να έχει χτυπήσει σοβαρά!

Μια αμήχανη στιγμή είχε η Kate Middleton σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών μαζί στο πρίγκιπα William.

Πιο συγκεκριμένα όταν το βασιλικό ζεύγος αποχωρούσε από μια εκδήλωση -που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Λονδίνου Troubadour White City- και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο, η Kate παραλίγο να χάσει την ισορροπία της και να πέσει.

Βέβαια η ίδια φαίνεται πως δεν ενοχλήθηκε αφού τόσο η ίδιο όσο και ο πρίγκιπας William που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της γέλασαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Μπορεί το όλο σκηνικό να φάνηκε, τίποτα αλλά αν είχε γλιστρήσει και είχε πέσει όντως θα είχε χτυπήσει άσχημα την μέση της από το τράνταγμα!

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό διέρρευσε και μια ακόμα είδηση για εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον! Έκανε πλαστική η Kate Middleton; Η φωτογραφία που την "καίει"

Κάντο όπως η Kate Middleton! Το "μαγικό" που χρησιμοποιεί για να μην της γλιστράνε οι γόβες!

Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα με τις γόβες σου όπως και η Kate Middleton, τότε η Δούκισσα σου δίνει το "μαγικό" τρικ που χρησιμοποιεί για να μην της γλιστράνε!

Η Δούκισσα του Kέμπριτζ, είναι πάντα η επιτομή της χάρης και κομψότητας, επιλέγοντας πάντα το σοφιστικέ ντύσιμο σε κάθε τους εμφάνιση. Πιθανόν να μαντεύεις ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της έχουν αρκετή μελέτη από πίσω τους ώστε να αποφευγθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο στυλιστικού ατυχήματος, έτσι μπορεί να υπάρχει ένα τέχνασμα ή και παραπάνω για να επιτευχθεί το τέλειο στυλ της.

Η παντελόνα που πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου! Την έχει και η Kate Middleton!

Για παράδειγμα, ένας πιθανός κίνδυνος είναι πάντα ο ολισθηρός συνδυασμός της γόβας με καλσόν που η Κate είναι υποχρεωμένη να φοράει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση για αυτό η Δούκισσα του Kέμπριτζ, ορκίζεται σε ένα συγκεκριμένο στυλ καλσόν, με κολλώδη patches στο κάτω μέρος των ποδιών, που εξασφαλίζουν το να μην γλιστρήσουν τα παπούτσια από τα πόδια της καθώς περπατά.

Τα καλσόν της είναι από το brand John Lewis, κοστίζουν μόλις 7 ευρώ, και είναι διαθέσιμα στο χρώμα του ποδιού, σε μαύρο και tan.

To καλσόν είναι σίγουρα ένα όχι και τόσο cool αξεσουάρ της Δούκισσας, "Δεν θα δείτε ποτέ βασιλικό πρόσωπο με γυμνά πόδια", δήλωσε πρόσφατα η βασιλική ανταποκρίτρια Victoria Arbiter στο Insider, "Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ο μόνος σκληρός, σταθερός κανόνας σε όλα όσα απαιτεί η βασίλισσα".