Kate Middleton: Ο William είχε τον τρόπο του και τη "μάγεψε"! Αυτό ήταν το μυστικό του!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Kate Middleton: Ο William είχε τον τρόπο του και τη

Η Kate Middleton έκανε μία τρομερή αποκάλυψη και μίλησε ανοικτά για τον τρόπο που είχε ο William και τη "μάγεψε" τον καιρό που ήταν μαζί στο κολέγιο. Το μυστικό του ήταν αυτό και δεν το περίμενε κανείς!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό, συγκεκριμένα γνωρίστηκαν στο κολέγιο και από τότε είναι αχώριστοι!

Μάλιστα περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μιας και ο νεότερος γιος τους ξεκίνησε να μιλάει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Δούκισσα του Cambridge, αποκάλυψε πώς την "έριξε" ο Πρίγκιπας! Όπως σχολίασε λοιπόν η ίδια, ο William συνήθιζε να της μαγειρεύει, ενώ η σπεσιαλιτέ του ήταν η μαρακονάδα μπολονέζ!

Ίσως έπαιξε και λίγο ρόλο ωστόσο το γεγονός πως ήταν γαλαζοαίματος!

Kate Middleton: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν το πιστεύει ούτε ο William!

Κρατηθείτε γιατί μόλις ακούσετε το νούμερο θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Σας έχουμε αποκάλυψη μέσα από το παλάτι και δεν το πιστεύει ούτε ο William! Αυτή είναι η ηλικία της Kate Middleton!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει αναβαθμίσει την εικόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας όσο λίγα, με πολλούς να βλέπουν σε εκείνη μία νέα εκδοχή της πριγκίπισσας Diana. Η Kate παντρεύτηκε το διάδοχο του θρόνου πριν από 8 χρόνια και είναι έτοιμη να γίνει η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλη Βρετανίας.

Να θυμίσουμε ότι η Kate μόλις πριν από λίγες ημέρες έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για το διάδοχο του θρόνου, αφήνοντάς τους όλους άφωνους!

Κάτι ωστόσο που γνωρίζουν λίγοι είναι η ηλικία της. Η πανέμορφη Kate εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση με το στιλ και τη φινέτσα της, κοντεύει όμως τα 40!

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του William έχει γεννηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 1982 και είναι 37 ετών!