Μπρούσκο: Ο Κούλλης Νικολάου έχει γιο που είναι «φωτοτυπία» του! Δεν τους ξεχωρίζεις!

Είναι ολόκληρο παλικάρι!

Μπρούσκο: Ο Κούλλης Νικολάου έχει γιο που είναι «φωτοτυπία» του! Δεν τους ξεχωρίζεις!

Ο Κούλλης Νικολάου από το Μπρούσκο έχει γιο που είναι «φωτοτυπία» του! Δεν τους ξεχωρίζεις τον έναν από τον άλλο και θα πάθετε πλάκα!

Ο Κούλλης Νικολάου, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του και με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός, ανήρτησε πρόσφατα μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τον 13χρονο γιο του, Νεκτάριο, γράφοντας στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Με το καμάρι μου”, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο υπερήφανος είναι για εκείνον.

Δείτε τον αλλά δείτε και την γυναίκα του σε άλλο θέμα που είχαμε κάνει πρόσφατα:

Κούλλης Νικολάου Μπρούσκο γιος

Κούλλης Νικολάου: Οι τρυφερές στιγμές με την σύζυγό και τα παιδιά του!

O Κούλλης Νικολάου έχει μεγάλη αδυναμία στην σύζυγό και τα παιδιά του και τους αρέσει να περνούν όλοι μαζί τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Λάτρης των social media πολλές φορές μοιράζεται διάφορες βόλτες τους.

Μπορεί ο ηθοποιός να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω των γυρισμάτων για την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του.

Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε γράψει:

«Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να Αποκτήσω ! Είσαι το όνειρο μου , αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο ! Και είσαι η γυναίκα μου η μάνα των παιδιών μας μια Μάνα αξία μια γυναίκα νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου !»

undefined

Κούλλης Νικολάου οικογένεια

Κούλλης Νικολάου οικογένεια

Κούλλης Νικολάου οικογένεια