Αποκάλυψη! Ηθοποιός του "Τατουάζ" είχε χωρίσει 3 χρόνια πριν την σειρά! Δείτε το πρόσωπό της...

Το συζητούσαν όλοι! Ποια είναι;

Αποκάλυψη! Ηθοποιός του

Ηθοποιός του "Τατουάζ" είχε χωρίσει 3 χρόνια πριν την σειρά και μιλούσαν όλοι γι αυτό! Αποκάλυψη τώρα... Δείτε το πρόσωπό της...

«Όλα τα ωραία δε διαρκούν για πάντα». Αυτό φαίνεται να είπαν το 2013 η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης, οι οποίοι χώρισαν κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο έγγαμος βίος του πρώην ζευγαριού κράτησε δέκα χρόνια και οι δυο τους δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμές για συζήτηση της προσωπικής τους ζωής, παρά μόνο για τις επαγγελματικές τους κινήσεις.

Τατουάζ χωρισμός

Η ηθοποιός και ο δημοσιογράφους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Ακόμη και ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2003, δεν είχε ιδιαίτερη προβολή. Οι δυο τους δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, ενώ σπάνια έκαναν δημόσιες εξόδους. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο καθένας παρευρίσκονταν μόνος του σε διαφορετικές εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα.

Όλοι πίστευαν πως δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση της Κοραλίας Καράντη και του Γιώργου Λιάνη, όμως τα δημοσιεύματα δε σταμάτησαν να ενισχύουν τις φήμες για διαζύγιο. Μάλιστα, η ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση σε γνωστό site, τονίζοντας πως όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.

Βέβαια, δεν ήταν η μόνη ηθοποιός του Τατουάζ που... χώρισε! Έσκασε κι άλλη μια... διάλυση λίγα χρόνια μετά!

Αποκάλυψη τώρα! Άσχημος χωρισμός για ηθοποιούς του "Τατουάζ"! Δεν το παραδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν μαζί!

Δεν το παραδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν μαζί! Αποκάλυψη τώρα για τον άσχημο χωρισμό για τους δυο ηθοποιούς από την σειρά "Τατουάζ"!

Συμπρωταγωνίστησαν στην μεγάλη επιτυχία του ALPHA και για ένα μεγάλο διάστημα οργίαζαν οι φήμες ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ, όπου ο ίδιος όπως και η Δανάη Παππά συμμετέχουν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, «8 λέξεις«, αλλά όπως φαίνεται πλέουν έχουν πάρει αποστάσεις, αφού υπάρχει ρήξη στη σχέση τους.

Αποκάλυψη τώρα! Άσχημος χωρισμός για ηθοποιούς του

Η σχέση τους σήμερα ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δυο τους δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, ενώ έχουν διαγράψει και πολλές από τις κοινές φωτογραφίες τους.

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow;

Δανάη Παππά: Απίστευτο! Ποιον ηθοποιό από το «Τατουάζ» έκανε unfollow;