Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Που βρισκόταν το τζιπ του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο; Αποκάλυψη τώρα!

Η βίλα και το βίντεο...

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Που βρισκόταν το τζιπ του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για τον Παντελή Παντελίδη και το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο! Που βρισκόταν το τζιπ του τραγουδιστή λίγες ημέρες πριν το τροχαίο;

Γνωστό περιοδικό πριν αρκετούς μήνες δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπίτι του τραγουδιστή που είχε αγοράσει αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί, όπως αναφέρουν!

Μιλάμε για μια βίλα συγκλονιστική με 4 δωμάτια, 4 μπάνια αλλά και πισίνα και το Youweekly.gr μάλιστα πριν από λίγες ώρες σας παρουσίασε και ένα βίντεο μέσα από το σπίτι αυτό!

Ανάμεσα, λοιπόν, στις φωτογραφίες του σπιτιού αποκάλυψε και μια φωτογραφία που φαίνεται το μοιραίο τζιπ παρκαρισμένο κάτω από το συγκεκριμένο σπίτι!

Ανατριχιάζει και μόνο η σκέψη του τι συνέβη μετά μέσα σε αυτό...

Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης: Η φωτογραφία από το τροχαίο που φέρνει «ρίγος»! Τα παπούτσια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ!

«Ρίγος» φέρνει ξανά ο Παντελής Παντελίδης! Η φωτογραφία από το τροχαίο και τα παπούτσια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ... Οι εικόνες μέσα από το μοιραίο τζιπ είναι συγκλονιστικές, μεταφέροντας την κατάστασή του μετά το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στα πεντάλ του οδηγού υπήρχε ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και εικόνες του Αγίου Νικολάου είναι σκορπισμένες παντού.

Ακόμα η κάμερα καταγράφει ένα μικρό σταυρό, που ίσως ήταν του αδικοχαμένου τραγουδιστή , μια πλαστική θήκη που υπήρχαν κομποσκοίνια. Ενώ, από την μεριά του συνοδηγού υπήρχε ένα CD με τις επιτυχίες του.

Στο πάτωμα υπάρχει επίσης ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που πιθανόν να ανήκουν στην κοπέλα που καθόταν σε εκείνο το σημείο.

Το μοιραίο τζιπ εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της μυστικής μεταφοράς του χωρίς πινακίδες σε μάντρα της Βάρης, όπου πρόκειται να διαλυθεί σε ανταλλακτικά. Δείτε τις:

Να σας θυμίσουμε ωστόσο, και ένα ακόμα θέμα μας με τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως από τον θάνατό του...

Παντελής Παντελίδης τροχαίοΠαντελής Παντελίδης τζιπΠαντελής Παντελίδης τζιπ εσωτερικόΠαντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφίες