Παντελής Παντελίδης: Βίντεο ντοκουμέντο στο φως μέσα από την βίλα του! Είχε 4 δωμάτια, 4 μπάνια και πισίνα!

Δείτε το για πρώτη φορά!

Παντελής Παντελίδης: Βίντεο ντοκουμέντο στο φως μέσα από την βίλα του! Είχε 4 δωμάτια, 4 μπάνια και πισίνα!

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως μέσα από την βίλα του Παντελή Παντελίδη! Είχε 4 δωμάτια, 4 μπάνια αλλά και τεράστια πισίνα! Είναι σπιταρόνα με λίγα λόγια!

Προς πώληση έχει βγει εδώ και χρόνια η κατοικία που αγόρασε ο Παντελής Παντελίδης στη Βούλα δύο μήνες πριν τον θάνατό του, καθώς η οικογένειά του, παρότι προχώρησε στην αποδοχή κληρονομιάς, δε μπορεί πλέον να το συντηρεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ακίνητο πωλείται έναντι 980.000 ευρώ. Η τιμή του είναι σαφώς μικρότερη της αξίας του, αν σκεφτεί κανείς πως είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η βίλα είναι μοιρασμένη σε τρία επίπεδα. Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, WC και κουζίνα. Μάλιστα, το σαλόνι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα, διαθέτει master κρεβατοκάμαρες, ηλιακό θερμοσίφωνο, αλλά και υπόγειο με τρεις θέσεις στάθμευσης.

Πρόσφατα, αξίζει να σημειωθεί πως πνίγηκε το μαγαζί του από κόσμο! Δείτε τις φωτογραφίες και το τι συνέβη...

Παντελής Παντελίδης: Χαμόγελα στο σπίτι του αδερφού του! Η φωτογραφία με την ευχάριστη αποκάλυψη!

Χαμόγελα στο σπίτι του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου αλλά και της γυναίκας του Πωλίνας Φιλίππου! Η φωτογραφία με την ευχάριστη αποκάλυψη!

Πριν από λίγες ημέρες όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή γιόρτασε στο φημισμένο μαγαζί, το οποίο μάλιστα φέτος στόλισαν για τα Χριστούγεννα!

Ο λόγος; Το παιδί του Τριαντάφυλλου και της Πωλίνας έκλεισε ένα χρόνο ζωής και χαράς και έσβησε το κεράκι πάνω σε μια εντυπωσιακή διώροφη τούρτα!

Η σύζυγος του αδερφού του Παντελή δημοσίευσε την τρυφερή φωτογραφία από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Δείτε την:

Παντελής Παντελίδης οικογένεια