Ολυμπία Χοψονίδου: Βλέπει τον Σπανούλη και «λιώνει»! Του έκανε ερωτική εξομολόγηση δημόσια!

Είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ!

Ολυμπία Χοψονίδου: Βλέπει τον Σπανούλη και «λιώνει»! Του έκανε ερωτική εξομολόγηση δημόσια!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι "τρελή" για τον Βασίλη Σπανούλη και δε σταματάει να το δείχνει στιγμή, αφού κάθε φορά που τον βλέπει, «λιώνει»! Μάλιστα δε δίστασε και πριν από λίγες μέρες του έκανε ερωτική εξομολόγηση δημόσια!

Πριν από λίγες μέρες το πανέμορφο μοντέλο έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζει να κάνει και αναφέρθηκε αρκετές φορές στον αγαπημένο της σύζυγο.

Έτσι, ενώ σχολίασε αρκετές δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως ό, τι κάνει για εκείνον το κάνει γιατί τον αγαπάει πολύ, και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα στον σύζυγό της.

«Εννοείται ότι υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες κ.α πολλά αλλά το κάνω με χαρά και επειδή θέλω να το κάνω γιατί θέλω να είναι χαρούμενος και να κάνει αυτό που αγαπάει χωρίς να τον εμποδίζει το παραμικρό»!

Ολυμπία Χοψονίδου ερωτική εξομολόγηση

Ολυμπία Χοψονίδου: Με αυτό το αντικείμενο «τρελαίνει» τον Βασίλη Σπανούλη και δεν μπορεί να τις αντισταθεί!

Με αυτό το αντικείμενο η Ολυμπία Χοψονίδου «τρελαίνει» τον Βασίλη Σπανούλη και δεν μπορεί να τις αντισταθεί!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και το πρώην μοντέλο έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια.

Μπορεί το πρόγραμμα τους να είναι γεμάτο και να αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο στα παιδιά τους, έχουν όμως και τις προσωπικές τους στιγμές.

Η Ολυμπία είναι μια πολύ κομψή γυναίκα και φροντίζει τον εαυτό της. Όπως όλες έτσι και εκείνη έχει αδυναμία στα αρώματα.

Σε ερώτηση που της έγινε στο Instagram μάλιστα αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο της τώρα τελευταία.

Χοψονίδου Σπανούλης

Εντωμεταξύ δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειας αλλά και το πόσο χρονών είναι η Ολυμπία;

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ύψος της έρχεται από άλλο... διάστημα! Άλλο λίγο και θα έφτανε τον Σπανούλη!

Το ύψος της Ολυμπίας Χοψονίδου έρχεται από άλλο... διάστημα, αφού δεν θέλει πολύ για να φτάσει τα δυο μέτρα. Μάλιστα, άλλο λίγο και θα έφτανε τον Βασίλη Σπανούλη.

Το μοντέλο γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει αυτό που αγαπούσε πολύ. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Το 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη το 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Πως να μην ερωτευτεί ο μπασκετμπολίστα την Ολυμπία Χοψονίδου, αφού το ύψος της φτάνει το 1,81 και δύσκολα περνάει απαρατήρητη. Από την άλλη ο Βασίλης Σπανούλης είναι 1,93.