Ανδρέας Γεωργίου: Πόσο ύψος έχει ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο; Στην «φόρα» το νούμερο!

Δεν πάει το μυαλό σας! Μελαχρινός, κούκλος αλλά όχι και πολύ ψηλός!

Ανδρέας Γεωργίου: Πόσο ύψος έχει ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο; Στην «φόρα» το νούμερο!

Πόσο ύψος έχει ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο, Ανδρέας Γεωργίου; Στην «φόρα» το νούμερο και δεν πάει το μυαλό σας! Αντέχετε να δείτε πόσο είναι ακριβώς;

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1982 στο Λονδίνο της Αγγλίας από Ελληνοκύπριους γονείς. Επέστρεψαν οικογενειακώς στη Κύπρο όταν ήταν 6 ετών. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Ξένια και δύο αδερφούς, τον Κρίστοφερ και τον Ραφαέλο - Αντώνη.

Στη Κύπρο είναι ένας αρκετά γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης χάρη στις επιτυχίες του. Έχει σκηνοθετήσει το Βάλς με 12 θεούς, τους 31 δρόμους και τη σεζόν 2013-2017 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 Μπρούσκο μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο και άλλους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους ηθοποιούς. Τη σεζόν 2014-2015 κάνει σκηνοθετική επιμέλεια στο Ρουά Ματ. Έχει παίξει στα ''Άσπρα Μπαλόνια'', στο ''Σε φόντο κόκκινο'' στο ''Αλλού Ξημερώμενοι'' και έχει κάνει guest εμφάνιση στην Ονειροπαγίδα.

Το Μπρούσκο και το Ρουά Ματ σημείωσαν φοβερά νούμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έκανε από το Dream Show - The Theater στην τηλεόραση του Alpha, όπου και κέρδισε. Μέσα από αυτό το διαγωνισμό διέρρευσαν απόρρητες προσωπικές πληροφορίες του. Τη σεζόν 2017-2019 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA Το Τατουάζ το οποίο επίσης σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Όσο για το ύψος του; Ο ίδιος είναι 1,74!

Αλήθεια, την σύζυγο του Νεκτάριου από την σειρά, την θυμάστε;

Ανδρέας Γεωργίου: Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο...

Τα είχε μαζί της πριν το Μπρούσκο, και τώρα βρήκε μοντέλο αλλά δεν είναι ο Ανδρέας Γεωργίου! Το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο και δείτε το!

Η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν σε σχέση για αρκετό καιρό αλλά τελικά εκείνη, βρήκε τον έρωτα αλλού! Μάλιστα η ίδια μίλησε για τον κούκλο μοντέλο και αν τον δείτε το πρόσωπό του είναι για εξώφυλλο.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Ταταράκης αποκάλυψε αν βρισκόταν σε σχέση την περίοδο που γνωρίστηκε με την γνωστή τραγουδίστρια. «Σε αυτό το ταξίδι ήταν να έρθει μια άλλη κοπέλα και τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Έτσι, πήρε τη θέση της η Ελευθερία. Στην πτήση προς Βενετία, αν και πολύ κουρασμένη, μιλούσαμε αδιάκοπα. Θα σου εξομολογηθώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψωνάρα, γι’ αυτό και ήμασταν επιφυλακτικοί με τον φίλο μου τον Βαγγέλη. Λέγαμε ότι αν δεν μας αρέσει η παρέα τους, απλά δεν θα τις κάνουμε παρέα.» είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου και μείναμε να τον κοιτάμε! Δείτε το πρόσωπό του:

Ελένη Βαΐτσου: Απίστευτο! Δεν είναι από την Αθήνα η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο»! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην...