Παντελής Παντελίδης: Η άγνωστη ζωή του βγήκε στη «φόρα»! Η αποκάλυψη έγινε 3 χρόνια μετά το τροχαίο!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Παντελής Παντελίδης: Η άγνωστη ζωή του βγήκε στη «φόρα»! Η αποκάλυψη έγινε 3 χρόνια μετά το τροχαίο!

Τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, βγήκε στη «φόρα», η άγνωστη ζωή του τραγουδιστή! Η αποκάλυψη αυτή θα σας συγκλονίσει!

Τον Παντελή Παντελίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσε, ενώ κατάφερε να "κλέψει" την καρδιά του κοινού από το πρώτο κιόλας κομμάτι που δημοσίευσε.

Η ζωή του ωστόσο πριν από αυτό ήταν τελείως διαφορετική, μιας και ο ίδιος ήταν στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) όπου εργαζόταν ως υπαξιωματικός.

Θυμίζουμε πως ακόμα η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή δεν έχει ξεμπερδέψει και τρέχει στα δικαστήρια!

παντελίδης θάνατος

Δέκα χρόνια μετά τις υπηρεσίες του στο Πολεμικό Ναυτικό, αποφάσισε να παραιτηθεί για να ασχοληθεί με το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής!

Παντελίδης ναυτικό

Παντελής Παντελίδης: «Μου γράψανε ότι εγώ τον έφαγα» - Η αποκάλυψη μετά το τροχαίο που είχε σοκάρει!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε για τον Παντελή Παντελίδη τρία χρόνια μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του και είχε προκαλέσει σοκ. «Μου γράψανε ότι εγώ τον έφαγα».

Το γεγονός είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή «The 2night show». Γνωστός τραγουδιστής είχε δεχθεί μηνύματα και τον κατηγορούσαν για τον θάνατο του.

Ο λόγος για τον Tus, ο οποίος είχε αποκαλύψει στην εκπομπή: «Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν με είχαν ρωτήσει για τον Παντελή Παντελίδη και είχα απαντήσει ότι δεν μου άρεσε αυτό που κάνει μουσικά… Και μετά πέθανε! Εκεί Γρηγόρη, τι να σου πω… Άνοιγα το facebook κι έβλεπα εκατοντάδες μηνύματα που οι μισοί μου λέγανε “τον έφαγες”… Και είχα βγει και είχα κάνει ένα ωραίο ποστ, ότι ρε παιδιά μην φανατίζεστε, εγώ είπα ότι δεν μου άρεσε η μουσική του ανθρώπου και ηρέμησα λίγο τα πράγματα. Εκείνο τον καιρό πραγματικά ήταν σαν να έπεσε το σύμπαν».

Να σημειώσουμε πως χθες έσκασε η είδηση πως οδηγήθηκε στα δικαστήρια για ναρκωτικά. Αθωώθηκε η όχι;

Παντελής Παντελίδης τροχαίο tus