Ζωή Λάσκαρη: Ο Λυκουρέζος «φωτογράφισε» την αιτία θανάτου! «Το έκανε κάθε πρωί και δεν το σταματούσε....»

Από αυτό έφυγε; Σοκ με την αποκάλυψη!

Ζωή Λάσκαρη: Ο Λυκουρέζος «φωτογράφισε» την αιτία θανάτου! «Το έκανε κάθε πρωί και δεν το σταματούσε....»

Ο Λυκουρέζος «φωτογράφισε» την αιτία θανάτου της Ζωής Λάσκαρη! «Το έκανε κάθε πρωί και δεν το σταματούσε....» ανέφερε και προκάλεσε ταραχή!

Πολλοί ανέφεραν ότι αυτό είναι που της κόστισε την ζωή τόσο ξαφνικά, μιας και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας!

«Το βράδυ της 17ης Αυγούστου μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε όπως κοιμόμασταν κάθε βράδυ. Μάλιστα, στις 15 Αυγούστου είχαμε κοινωνήσει μαζί. Το πρωί εγώ σηκώθηκα να πάω στο γραφείο και η Ζωή Λάσκαρη κοιμόταν, δεν την ξύπνησα. Πολλές φορές εγώ έφευγα ενώ είχε ξυπνήσει κι έπινε τον καφέ της και κάπνιζε το πρώτο της τσιγάρο. Κάπνιζε τρία πακέτα την ημέρα και ανένδοτη στο να το περιορίσει ή να το κόψει. Κι έφυγα… Κατά διαβολική σύμπτωση πήγα στο γραφείο και μετά σε μια κηδεία ενός παλιού μου φίλου.

Και όταν γύρισα από την κηδεία και τηλεφώνησα στο σπίτι, δεν μου απαντούσε. Πήρα τότε την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός. Η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα που ήταν σπίτι, εγώ ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη. Δεν μπορώ να περιγράψω εκείνες τις πρώτες στιγμές, είναι τέτοιος ο κεραυνός… Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή Λάσκαρη, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε, αλλά για εμάς ήταν ένας κεραυνός», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα!

Nα σας θυμίσουμε και το πόσα λεφτά έβγαζε η σταρ, σίγουρα θα πάθετε εγκεφαλικό!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου της! Στην δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου της Ζωής Λάσκαρη! Στην δημοσιότητα 2 χρόνια μετά το πόρισμα!

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959. Στα τέλη της δεκαετίας του '60 θεωρήθηκε –μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη– μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο θάνατος της, το 2017 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς έφυγε πολύ ξαφνικά από την ζωή. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν την πραγματική αιτία θανάτου της.... Η Βικιπαιδία, με έγγραφό της λύνει τον γρίφο καθώς αναφέρει ότι η Ζωή Λάσκαρη, είχε ως αιτία θανάτου τα.... φυσικά αίτια!

Ζωή Λάσκαρη: Ζούσε χωριστά από τον Λυκουρέζο! Τα ντοκουμέντα στην δημοσιότητα....

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ζωή Λάσκαρη αιτία θανάτου