Ελένη Μενεγάκη: Η δεύτερη "μητέρα" της δεν της μοιάζει καθόλου! Αυτό είναι το πρόσωπό της...

Είναι τελείως αντίθετες!

Ελένη Μενεγάκη: Η δεύτερη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και δεύτερη "μητέρα" ωστόσο αυτή δεν της μοιάζει καθόλου! Μόλις δείτε το πρόσωπό της θα καταλάβετε γιατί!

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με την πεθερά της και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Οι δυο γυναίκες κάθε φορά που συναντιούνται δεν κρύβουν την αγάπη τους η μία για την άλλη.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη θαυμάζει ιδιαίτερα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της πεθεράς της, Ματίνας Παντζοπούλου, η οποία δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα ειδυλλιακό τοπίο από μία παραλία της Άνδρου, με την παρουσιάστρια να σπεύδει να της στείλει την αγάπη της.

Σας βρήκαμε επίσης το μέρος στο οποίο θα περάσει η Ελένη Μενεγάκη τις γιορτές μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Μενεγάκη πεθερά
μενεγάκη instagram

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιο βίντεο με την μητέρα της στο φως! Δείτε την να "χάνεται" μέσα στις μπούκλες του κοντού καρέ της!

Σε καναπέ με την μητέρα της η Ελένη Μενεγάκη μέσα από ένα σπάνιο βίντεο που έρχεται στο φως! Δείτε την να "χάνεται" μέσα στις μπούκλες του κοντού καρέ της!

Ένα βίντεο πριν 20 χρόνια, όταν η παρουσιάστρια του ALPHA ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, σε μία κοινή συνέντευξη με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, στην εκπομπή του Γιώργου Μαρίνου. Η Ελένη τότε, μελαχρινή, με έντονες μπούκλες εμφανώς διαφορετική!

Η μητέρα της κατά την διάρκεια της συνεντευξης μιλούσε για τα καλύτερα λόγια για την κόρη της Ελένη αλλά και τις αντιρρήσεις της να γίνει παρουσιάστρια.

«Με ξάφνιασε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Της μπήκα εμπόδιο πολλές φορές για να μη γίνει παρουσιάστρια, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που το δέχτηκα ήθελα δεν ήθελα...», δήλωσε η μητέρα της στην εκπομπή Ant1 του Γιώργου Μαρίνου.

Εντύπωση έκανε ότι οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης. Απόδειξη του πόσο αγαπημένες ήταν και παραμένουν. Άλλωστε όταν ο Μαρίνος ρώτησε την Ελένη εάν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη για κάτι από την μητέρα της και εκείνη απάντησε «Για το μόνο πράγμα που θέλω να της ζητήσω συγγνώμη είναι που αργώ να της ζητήσω συγνώμη όταν φταίω».

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr: