Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα λόγια που της είπε ο Παπαμιχαήλ όταν την είδε «τσακισμένη» από καρκίνο! Μπήκε στο νοσοκομείο και βγήκε με δάκρυα!

Δεν το είχε πει κανείς μέχρι σήμερα! Ανατριχίλα...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα λόγια που της είπε ο Παπαμιχαήλ όταν την είδε «τσακισμένη» από καρκίνο! Μπήκε στο νοσοκομείο και βγήκε με δάκρυα!

Τα λόγια που είπε ο Παπαμιχαήλ στην Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν την είδε «τσακισμένη» από καρκίνο! Μπήκε στο νοσοκομείο και βγήκε με δάκρυα αφού δεν άντεχε... Αποκάλυψη τώρα!

Ο πρώτος καβγάς, όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στην Αλίκη και τον Δημήτρη, έγινε αμέσως μετά τον γάμο τους, στους Δελφούς, στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο εκτενές αφιέρωμα της lifo.gr για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αφορμή την επέτειο θανάτου της, αναφέρεται για την πρώτη νύχτα γάμου τους: «Στο γλέντι που ακολούθησε στο ξενοδοχείο «Βούζα», παρουσία αρκετών κοσμικών φίλων τους και συναδέλφων του θεάτρου που ταξίδεψαν από την Αθήνα, οι νεόνυμφοι άργησαν να εμφανιστούν.

Κρατώντας την παράδοση των πλατό, ξεκίνησαν τον έγγαμο βίο με έγγαμη βία, με έναν μεγαλοπρεπή καβγά, τον οποίο όλοι πήραν χαμπάρι. Αυτό που δεν πήραν χαμπάρι και πολλά χρόνια αργότερα θα το εξομολογιόταν η ίδια η Αλίκη ήταν ότι εκείνη την πρώτη νύχτα έφαγε και το πρώτο της ξύλο. Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο πολλά βαρύς Παπαμιχαήλ έριξε ένα ζεϊμπέκικο».

Στο ίδιο αφιέρωμα, αναφέρεται ότι η Αλίκη πριν γεννήσει τον Γιάννη, είχε αποβολές επειδή ο Παπαμιχαήλ τη χτυπούσε. «Στο σπίτι όμως η κατάσταση δεν ήταν και τόσο ρόδινη. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ακολουθούσε το μοντέλο του παραδοσιακού άντρα που θέλει τη γυναίκα στη θέση της νοικοκυράς. Πώς ήταν δυνατό η Βουγιουκλάκη να είναι νοικοκυρά; Ήταν σίγουρα δυνατό στις φωτογραφίες που έβγαζαν στο παλατάκι τους για τα μάτια του κόσμου, πότε με φόντο το σαλόνι και πότε με την κουζίνα πάνω από κατσαρόλες. Κι όταν τα φώτα των φωτογράφων έσβηναν, ακολουθούσαν ομηρικοί καβγάδες που συχνά κατέληγαν σε ξυλοδαρμούς. «Δεν μπόρεσε ποτέ του να ξεχάσει πως είναι Πειραιώτης, όχι με την ουσιαστική αλλά με τη γραφική έννοια» θα έλεγε μετά από χρόνια στη φίλη της Μαλβίνα Κάραλη. Να σας θυμίσουμε ωστόσο, ότι ο γιος τους χώρισε και αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα σπίτι του...

Το μόνιμο ζήτημα ήταν ποιος ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, τόσο στη ζωή όσο και στο πανί. Εκείνον τον ενοχλούσε αφάνταστα που δεν ήταν πρώτος στους τίτλους των ταινιών αλλά δεύτερος, ακολουθώντας την εθνική σταρ, κάτι που τα επόμενα χρόνια θα γιγαντωνόταν, ενώ αρκετές φορές το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε να τη σώσει από το μένος του. Όλοι ήλπιζαν ότι αυτή την κατάσταση θα την άλλαζε ένα παιδί − η γνωστή ελληνική λανθασμένη αντίληψη για το πώς να κρατηθεί ένας αποτυχημένος γάμος. Αλλά παιδί δεν ερχόταν, κι έφτασε μέχρι την Τήνο για να κάνει τάμα. Είχε τρεις αποβολές και η μία τουλάχιστον από αυτές οφειλόταν σε ξυλοδαρμό», αναφέρεται στη lifo.gr.

O Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε πει πολλά χρόνια αργότερα «Ενώπιος Ενωπίω» για τον χωρισμό τους,: «Αν η επιτυχία ήταν μικρότερη, αν ήμασταν ένα φυσιολογικό ζευγάρι, θα είχαμε σώσει τον γάμο μας».

Ο γάμος τους τελείωσε το 1974. Η σχέση τους όμως κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής της Αλίκης. Με τα γνωστά σκαμπανεβάσματά της. Σε μία τηλεοπτική εμφάνιση της Αλίκης και του Δημήτρη το 1990, στην εκπομπή του Ζάχου Χατζηφωτίου, ο ένας κοιτούσε τον άλλον με βουρκωμένα μάτια. «Θυμάσαι πώς αρχίσαμε; Πώς σταματήσαμε σε ένα σημείο; Πώς ξαναρχίσαμε; Και ένα σου λέω και να το θυμάσαι, εμείς οι δύο μαζί θα τελειώσουμε! Δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος αλλά θα ήθελα να φύγουμε μαζί κάποια στιγμή! Μην μου το κάνεις και μου τι σκάσεις! Με ακούς;», του είχε πει η Αλίκη με τρεμάμενη φωνή.

Η τελευταία πράξη της σχέσης τους παίχτηκε στο δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου, τρεις ημέρες πριν η Αλίκη φύγει από κοντά μας. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ήταν διασωληνωμένη και ο Παπαμιχαήλ έχυσε πικρά δάκρυα επάνω στο κρεβάτι της. «Σήκω ρε ''Πίπη'' να φύγουμε….», τον άκουσαν να λένε.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πριν την «τσακίσει» ο καρκίνος έδωσε ένα τελευταίο φιλί στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ! Δείτε την τελευταία τους στιγμή μαζί!

Πριν «τσακίσει» ο καρκίνος την Αλίκη Βουγιουκλάκη έδωσε ένα τελευταίο τρυφερό φιλί στον πρώτο της σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Παπαμιχαήλ! Δείτε την τελευταία του στιγμή μαζί!

Οι δυο γνωστοί ηθοποιοί ήταν το απόλυτο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Οι τηλεθεατές τους λάτρεψαν, ενώ το διαζύγιό τους δεν αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα για όλους και δε μπόρεσε κανένας απ' όσους τους αγάπησαν μαζί να το πιστέψει, αφού τους ήθελε πάντα μαζί…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παρά τους καυγάδες και τον ανταγωνισμό που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους, οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη ενώ εννέα χρόνια αργότερα τα δημοσιεύματα θα έγραφαν για τη σκληρή αντιδικία τους με αφορμή το διαζύγιό τους.

Μάλιστα, φήμες ήθελαν τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ σε σχέση με άλλη γυναίκα όταν έγινε η ανακοίνωση του γάμου τους. Δείτε εδώ αν ισχύει!

Με το πέρασμα των χρόνων οι τόνοι έπεσαν και η βαθιά αγάπη που τους ένωνε κατάφερε να νικήσει οποιαδήποτε διαφωνία ή ασυμφωνία.

Στο παρακάτω βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ» και είδαμε το τελευταίο φιλί που του έδωσε στο στόμα πριν την «τσακίσει» ο καρκίνος!

Έναν χρόνο μετά, η Αλίκη θα έφευγε για πάντα και σήμερα το βίντεο προκαλεί συγκίνηση και σε πολλούς φέρνει δάκρυα στα μάτια!