Παντελής Παντελίδης: Το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο! «Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Δόθηκε στην δημοσιότητα και δεν αντέχει κανείς να διαβάσει την δικογραφία!

Παντελής Παντελίδης: Το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο! «Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Αυτό είναι το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! «Σεισμός» από την αποκάλυψη και έχουμε όλη την δικογραφία!

Το δυστύχημα μπήκε στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από προσφυγές της οικογένειας του καλλιτέχνη, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης που οδηγούσε το τζιπ, αλλά μία από τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του, όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος αφορούσαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως τελικά ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην μοιραία πορεία του τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στην παραλιακή.

Έτσι, η Εισαγγελία ουσιαστικά απορρίπτει την εκδοχή του άλλου οδηγού και ακολούθως ζητά να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών που θα αποφανθεί αν το σκεπτικό για την αρχειοθέτηση είναι ορθό ή αν στην υπόθεση πρέπει να γίνουν άλλες νομικές ενέργειες. Να σας θυμίσουμε και το χτεσινό μας θέμα, με το τι δείχνει από ψηλά η στροφή του τροχαίου...

Σημειώνεται πως ότι συγγενείς του καλλιτέχνη έχουν δυνατότητα εντός τριών μηνών να προσφύγουν στον εισαγγελέα Εφετών κατά της διάταξης αρχειοθέτησης.

cnn.gr

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Που βρισκόταν το τζιπ του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για τον Παντελή Παντελίδη και το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο! Που βρισκόταν το τζιπ του τραγουδιστή λίγες ημέρες πριν το τροχαίο;

Γνωστό περιοδικό πριν αρκετούς μήνες δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπίτι του τραγουδιστή που είχε αγοράσει αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί, όπως αναφέρουν!

Μιλάμε για μια βίλα συγκλονιστική με 4 δωμάτια, 4 μπάνια αλλά και πισίνα και το Youweekly.gr μάλιστα πριν από λίγες ώρες σας παρουσίασε και ένα βίντεο μέσα από το σπίτι αυτό!

Ανάμεσα, λοιπόν, στις φωτογραφίες του σπιτιού αποκάλυψε και μια φωτογραφία που φαίνεται το μοιραίο τζιπ παρκαρισμένο κάτω από το συγκεκριμένο σπίτι!

Ανατριχιάζει και μόνο η σκέψη του τι συνέβη μετά μέσα σε αυτό...

Παντελής Παντελίδης