Πάολα: Το δέρμα της «πρόδωσε» την καταγωγή της! Η μεγάλη απάτη και η αλήθεια!

Μίλησε ανοιχτά για την τσιγγάνικη καταγωγή της!

Πάολα: Το δέρμα της «πρόδωσε» την καταγωγή της! Η μεγάλη απάτη και η αλήθεια!

Το δέρμα της Πάολα «πρόδωσε» την καταγωγή της! Η μεγάλη απάτη και η αλήθεια, όπως την είπε στο Νίκο Χατζηνικολάου!

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είπε ψέματα πως είναι τσιγγάνα και πως χρειάστηκε να κάνει σολάριουμ για να μη φαίνεται πως έχει... άλλη καταγωγή!

«Δεν είναι αλήθεια ότι είμαι τσιγγάνα, στον λόγο της τιμής μου, στο θεούλη που πιστεύω. Εγώ το είπα μόνη μου, εγώ το δημιούργησα. Να ξεκινήσω την ιστορία από την αρχή; Από τους φίλους που είχα τσιγγάνους; Γενικά εγώ είμαι κατά του ρατσισμού και όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εγώ έχω δει ότι οι περισσότεροι είναι ρατσιστές. Είναι ντροπή. Είναι αίσχος. Είναι φίλοι μου, τους έχω ζήσει, είναι πανέμορφα πλάσματα. Εγώ τους ζηλεύω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ξενερώνουν και με αρκετά από αυτά που κάνουν. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Ξενερώνω γιατί τους υποστήριξα πολύ και τους υποστηρίζω και να ξέρουν ότι τους αγαπώ τους τσιγγάνους. Η μαμά μου ήταν αυτή που όταν το άκουσε έγινε πόλεμος στο σπίτι.

Η μαμά μου δεν ήθελε να της αλλάξεις ταυτότητα, ο μπαμπάς μου επειδή είναι σαν και εμένα, δέχτηκε αυτή την ιστοριούλα που έφτιαξα από την ψυχή μου. Ήταν η ανάγκη μου αυτή. Ήξερα την δική μου διαδρομή ότι θα έλαμπε. Το ήξερα από μικρή. Είμαι πολύ γειωμένη με αυτό που συμβαίνει, ήταν η δική μου διαδρομή, ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να την αλλάξει. Δεν μπορούσε κανένα εμπόδιο να την αλλάξει. Πέτυχα το στόχο μου. Δεν είναι αλήθεια ότι γέμιζαν τα μαγαζιά που εμφανιζόμουν τσιγγάνοι, αλλά ερχόντουσαν όμως. Ότι πονάει το αγαπούν. Όταν έμπαιναν μέσα ένιωθα πολύ όμορφα γιατί καταλάβαινα ότι έχουν φάει την ιστορία μου. Έκανα σολάριουμ για να φαίνομαι τσιγγάνα, ντυνόμουν ανάλογα, φερόμουν ανάλογα. Όταν είδα μετά από τέσσερις ημέρες σε μεσημεριανή εκπομπή quiz “Ποια τραγουδίστρια είναι τσιγγάνα;”. Λέω έγινε quiz αυτό το θέμα; Έχω πετύχει. Έγινε αυτό που ήθελα. Όταν γύρισα βέβαια στο σπίτι μου, είχα σοβαρό πρόβλημα και αυτός που μπορούσα να στηριχτώ ήταν ο μπαμπάς μου», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

Λογικό με τέτοιες αποκαλύψεις να σαρώσει σε τηλεθέαση η εκπομπή!

Πάολα: Τα «ξαδέρφια» της ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της;

Κι όμως τα «ξαδέρφια» της Πάολας ήταν τσιγγάνοι! Τι έχει γίνει με την καταγωγή της; Η μητέρα της τα είπε όλα και μας άφησε κάγκελο!

Η μητέρα της Ίρινα Καραμήτσιου, η οποία είναι το δεξί χέρι και το άγρυπνο βλέμμα της τραγουδίστριας, μιλάει για πρώτη φορά για όλα!

Ρωτάμε την Ίρινα Καραμήτσιου, αν βοήθησε την κόρη της κάποιος από τους μεγάλους Θεσσαλονικείς τραγουδιστές. Η απάντησή της ήταν κοφτή. «Κανένας μα κανένας. Όλα τα έκανε με το σπαθί της και ανέβηκε σκαλί σκαλί. Δεν χτύπησε καμιά πόρτα. Η Πάολα είναι αντράκι στη συμπεριφορά της. Αν δεν της αρέσει μια κατάσταση, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει».

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Επίσης πολλοί συνάδελφοί της αμφισβήτησαν τις φωνητικές δυνατότητες της Πάολα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τραγουδάει μόνο σκυλάδικα». Η απάντηση της μητέρας της είναι οργισμένη. «Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το "σκοτώσει", ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει».

Τα ανέκδοτα τα οποία βομβάρδισαν το διαδίκτυο, δεν έμειναν ασχολίαστα επίσης από την κυρία Ίρινα. «Μας πειράζουν, όπως θα πείραζαν όλο τον κόσμο. Αλλά τι να κάνουμε και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Τη ρωτάμε αν η Πάολα με όσα ακούστηκαν από τότε που έγινε πρώτο όνομα, έκλαψε με τα κακοπροαίρετα και πικρόχολα σχόλια. «Όχι. Η Πάολα είναι δυνατή. Αντέχει. Μπορεί να τη δεις να κλάψει με ένα φτωχό παιδί, όχι όμως για τέτοια πράγματα».

«Όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι...»


Η κουβέντα μας για την Πάολα και όλα όσα έχουν ακουστεί δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην καταγωγή της. Δεν είναι λίγα μάλιστα τα σχόλια που έχουν ακουστεί ότι η Πάολα κατάγεται από τσιγγάνικη οικογένεια. Η μητέρα της, χαμογελάει με νόημα. «Όχι, όχι, δεν είμαστε τσιγγάνοι. Απλούστατα όταν τραγουδούσε στο La Μamounia όταν έβγαινε τη λαϊκή ώρα πήγαιναν πάρα πολλοί τσιγγάνοι να την ακούσουν. Όταν την άκουγαν, τρελαίνονταν. Μιλάμε για μεγάλο πάθος. Και εκείνη για να τους ανεβάσει, τους έλεγε "ξαδερφάκια είμαστε, ξαδερφάκια". Από εκεί βγήκε η φήμη».