Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με την καλεσμένη - φωτιά; Τα νούμερα μίλησαν!

Σάρωσε ή τσακίστηκε με καλεσμένη την Πάολα;

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με την καλεσμένη - φωτιά; Τα νούμερα μίλησαν!

Τι νούμερα έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την καλεσμένη - φωτιά; Τα νούμερα μίλησαν και η Πάολα επίσης, η οποία είπε πολλά που θα συζητηθούν!

Εμείς άλλωστε, πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ότι ο ΑΝΤ1 την πίστευε πολύ και την πολιορκούσε ώστε να πάει καλεσμένη του...

Η εμφάνισή της έγινε στο Ενώπιος Ενωπίω και προκάλεσε ταραχές στα μηχανάκια τηλεθέασης! Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πολύ καλά ποσοστά και σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 15,2%!

Δείτε τα όλα αναλυτικά:

15.2
15
13.5
12.3
15.2
13.5

*Σε σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό έκανε 14,1%!

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τι νούμερα έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Το δυναμικό κοινό μίλησε!

Ο ισχυρός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης αφού αν και το Ενώπιος Ενωπίω προβάλλεται αρκετά αργά σημείωσε πολύ καλά νούμερα!

37,9% σημείωσε σε τέταρτο και κράτησε ψηλά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης της εκπομπής με το Νίκο Χατζηνικολάου:

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

37.9
22.2
26.1
16.2
20.6
17.5

Να τονίσουμε ότι η εκπομπή έκανε σε σύνολο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 23,4%!

Νίκος Χατζηνικολάου: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Χατζηνικολάου; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Τα νούμερα για το δυναμικό κοινό ήρθαν μόλις!

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα νούμερα τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα από νωρίς το πρωί!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 επέστρεψε με την εκπομπή που σαρώνει εδώ και χρόνια και αν και η ώρα προβολής είναι αρκετά αργά, το κοινό δεν έφυγε λεπτό!

Άλλωστε, είχε καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οπότε η πρεμιέρα του ήταν πολυαναμενόμενη! 17,9% έκανε σε σύνολο τηλεθέασης, με τα τέταρτά του να είναι εξίσου εντυπωσιακά! Δείτε τα αναλυτικά:

27.7
18
15.3
17.1
14
15.2