Πάολα: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη 3 χρόνια μετά! Το περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε!

Τι εξομολογήθηκε;

Πάολα: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη 3 χρόνια μετά! Το περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε!

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη έκανε η Πάολα, 3 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο. Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη που σκόρπισε στο πένθος την οικογένεια του και τους θαυμαστές του.

«Αυτό το πλάσμα είχε κάτι μοναδικό, ήταν σαν να μην έχει καταλάβει τι του συνέβη. Τι ήταν αυτό το δώρο που είχε από το θεό. Πραγματικά έγραφε και την επόμενη ημέρα, όλη η Ελλάδα τραγουδούσε τα τραγούδια του. Ήταν σαν να μην καταλάβαινε τι συνέβαινε και αυτό ήταν το φυσιολογικό για αυτόν να κάνει, ήταν τόσο απλό για αυτόν. Εγώ είχα μια άψογη συνεργασία και πάντα με ανθρώπους ελεύθερους όπως τον Παντελή τα πηγαίνω καλά. Ταιριάζω πολύ, αγαπιόμαστε όταν δουλεύομε. Θέλω να πω στην οικογένεια του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εδώ κοντά τους αυτό το πλάσμα. Ίσως το αισθάνομαι από δική μου ανάγκη γιατί αισθάνομαι και τον μπαμπά μου. Είναι μοναδικός. Δεν μου είναι εύκολο», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε για την καταγωγή της και ξέσπασε.

Παντελής Παντελίδης: Τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως από το θάνατο του! Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και....

Τα ντοκουμέντα που ήρθα στο φως της δημοσιότητας από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη ανατριχιάζουν. Το γεμάτο αίματα αυτοκίνητο και το διαλυμένο εσωτερικό του.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα και βρισκόταν μαζί με την Μήνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Η πρόσκρουση του μαύρου SUV που οδηγούσε ο Παντελή Παντελίδης, έγινε πλευρικά. Οι εικόνες δείχνουν ότι το όχημα υπέστη ζημιές μόνο στην δεξιά πλευρά, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκαν μόνο οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας στη θέση του συνοδηγού και ο πλευρικός της ίδιας πλευράς και όχι οι υπόλοιποι. Και από αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι τον θάνατο σκόρπισαν οι μπαριέρες που έσπασαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο το εσωτερικό του αυτοκινήτου που σοκάρει. Απέξω το αυτοκίνητο σκορπά ανατριχίλα...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Θάνατος αυτοκίνητο