Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της! Το πρόσωπο του στη φόρα!

Ήταν μαζί 7 χρόνια!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της! Το πρόσωπο του στη φόρα!

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Τατιάνας Στεφανίδου. Στην φόρα το πρόσωπο του άνδρα που παντρεύτηκε το 1995 και κράτησε επτά χρόνια ο γάμος τους.

Μπορεί σήμερα να ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Νίκος Ευαγγελάτου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά που λατρεύει, ωστόσο το παρελθόν της δεν θέλει να το θυμάται.

Μάλιστα, η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ και την έχει φτάσει στο ύψος.

Πριν αρκετά χρόνια όταν ο Γιώργος Τράγκας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της «ξύπνησε» την ρώτησε για το τότε γάμο της και δεν θέλησε να απαντήσει.

Οι δυο τους θυμήθηκαν την προηγούμενη τηλεοπτική τους συνάντηση στην εκπομπή «Viva ANT1» και τότε ο δημοσιογράφος την ρώτησε: «Όταν είχε γίνει η εκπομπή είχες πάρει διαζύγιο από τον πρώτο σου γάμο;»,και τότε φάνηκε πως η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση. «Δεν θυμάμαι αν είχα πάρει διαζύγιο, αλλά στον προηγούμενο γάμο μου δεν ήμουν τόσο φανατική», είπε και έκοψε τη συζήτηση.

Πρόκειται για τον γάμο που είχε κάνει με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, που έγινε το 1995 και κράτησε επτά χρόνια. Είναι Πατρινό επιχειρηματίας.

Τατιάνα Στεφανίδου πρώην σύζυγος

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με σατέν τοπ και ο Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Βγήκε με σατέν τοπ η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Μάθετε εδώ που βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το λαμπερό ζευγάρι και σας τους παρουσιάζει στη βραδινή τους εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ τοπ, ενώ το σύνολό της συμπλήρωνε η μπεζ καπιτονέ τσάντα της!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σικάτος κι αυτός όπως πάντα έκανε εμφάνιση με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

στεφανίδου, ευαγγελάτος έξοδοςΤατιάνα- ΕυαγγελάτοςΤατιάνα παράσταση