Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η τελευταία της ταινία! Έπαιξε σε ρόλο που δεν θυμάται σχεδόν κανείς!

Δείτε το trailer!

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η τελευταία της ταινία! Έπαιξε σε ρόλο που δεν θυμάται σχεδόν κανείς!

Αυτή ήταν η τελευταία ταινία που έπαιξε η Ζωή Λάσκαρη πριν φύγει από την ζωή. Δεν θυμάται σχεδόν κανείς το ρόλο που έπαιξε, καθώς ήταν μικρός.

Η επιτυχημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου μετά από την λαμπρή καριέρα της περίπου το 90 επέλεξε να σταματήσει τις ταινίες.

Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια το 2015 αποφάσισε να συμμετέχει στην ταινία «The Republic» μια περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τζέτζα.

Η Ζωή Λάσκαρη έπαιξε ένα μικρό σχετικά ρόλο με συμπρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο (Αχιλλέας) , Γιάννη Στάνκογλου (Φίλιππος Ευθυμιάδης) και Τάκη Σπυριδάκη.

Το πόσα κιλά ζύγιζε δεν είχε γραφτεί πουθενά! Δείτε εδώ!

Δείτε το trailer:

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό είναι το ύψος της! Στις ταινίες έμοιαζε 2 μέτρα αλλά...

Αυτό είναι το ύψος της Ζωής Λάσκαρη! Στις ταινίες έμοιαζε 2 μέτρα αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν και τόσο ψηλή! Θα τρελαθείτε ξεκάθαρα...

Η Ζωή Λάσκαρη (12 Δεκεμβρίου 1944 – 18 Αυγούστου 2017) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας.

Στα τέλη της δεκαετίας του '60 θεωρήθηκε –μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη– μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 της απονεμήθηκε βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Ζωή Λάσκαρη: Η τραγική ειρωνεία στο θάνατο της! Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος την ώρα που "έφυγε" ήταν σε κηδεία!

Η ηθοποιός είχε ύψος 1,68 μ, παρόλο που έμοιαζε πάρα πολύ ψηλή στις ταινίες.

Ζωή Λάσκαρη: Εσύ το θυμάσαι; Αυτή ήταν η αιτία θανάτου της θρυλικής ηθοποιού!

Αυτή ήταν η αιτία θανάτου της θρυλικής ηθοποιού, Ζωή Λάσκαρη! Εσύ το θυμάσαι;

Μία από τις πιο διάσημες σταρ του παλιού κινηματογράφου άφησε την Παρασκευή, 18 Αυγούστου αιφνίδια την τελευταία της πνοή στην ηλικία των 73 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη της κόρη, η Μάρθα Κουτουμάνου ήταν αυτή που τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της.

Η Μάρθα, αφού είδε ότι η μητέρα της δεν ξύπναγε κάλεσε γιατρό ο οποίος και διαπίστωσε το θάνατό της.

Ζωή Λάσκαρη: Έκοψε τα μαλλιά της για αυτόν τον άντρα! Το περιστατικό που δεν ήξερε κανείς...

Σοκαρισμένος και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος που ξύπνησε το πρωί για να πάει στη δουλειά και έφυγε αφήνοντας την ηθοποιό να κοιμάται.