Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην Τουρκία έγραφαν πως είναι σε σχέση με τραγουδίστρια! Στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή, αλλά εκεί...

Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην Τουρκία έγραφαν πως είναι σε σχέση με τραγουδίστρια! Στην Ελλάδα δεν είναι γνωστή, αλλά εκεί...

Στην Τουρκία έγραφαν πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι γνωστή αλλά εκεί έχει λαμπρή καριέρα.

Συγκεκριμένα, ερωτευμένο με Τουρκάλα τραγουδίστρια ήθελε τον τραγουδιστή η διαδικτυακή έκδοση της Hurriyet.

Μετά τον χωρισμό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φήμες ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή και να έχει βρει νέα σύντροφο, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, ωστόσο, φαίνεται να απασχολεί την τουρκική εφημερίδα Huriyet, η οποία σε δημοσίευμά της στον διαδικτυακό της ιστότοπο, υποστηρίζει πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει σχέση με την τραγουδίστρια Irem Derici. «Η Irem Derici βρήκε την αγάπη στον γείτονα! Ο ξένος γαμπρός Κωνσταντίνος Αργυρός», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Οπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της με χορευτή βρήκε τον έρωτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η μεταξύ τους συνεργασία κατέληξε σε ειδύλλιο. Η φιλία τους φέρεται να άλλαξε πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του και οι δυο τους πλέον ζουν την αγάπη. Το ρεπορτάζ δεν έχει, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, η Τουρκάλα τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε κάτι πολύ ευχάριστο για την ζωή του.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση

Πηγή: iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Με τη Ναταλία Γερμανού έχουμε σχέση»! Έσκασε «βόμβα» μεγατόνων!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το ειπε και μας τρέλανε κανονικά! «Με τη Ναταλία Γερμανού έχουμε σχέση»! Έσκασε «βόμβα» μεγατόνων!

Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και μίλησε για όλους και για όλα! Ακολουθεί αναλυτικά απόσπασμα:

Η Ναταλία Γερμανού αποτελεί σταθερή αξία στις δισκογραφικές σου δουλειές.
Με τη Ναταλία έχουμε σχέση και της αφιερώνω το «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ένα τραγούδι που έγραψε για μένα. Εχει τρομερή ψυχή, μου έχει σταθεί στα δύσκολα και θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Η Ναταλία είναι μια γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό από τον τρόπο που μιλάει, που φέρεται, που κινείται.

Ο χώρος σου είναι πολύ ανταγωνιστικός. Πόσο «Παιδί γενναίο» χρειάστηκε να είσαι για να φτάσεις εδώ; Ο χώρος μας απαιτεί γερό σκαρί και ατσαλένιο στομάχι. Ωστόσο, επειδή βλέπω τα πράγματα ρομαντικά, προσπαθώ να βγάζω στους άλλους τον καλό τους εαυτό, κάτι που καταφέρνω με το να τους εμπιστεύομαι. Και μέχρι στιγμής δεν με έχουν αδειάσει...

Να σας θυμίσουμε και ένα ακόμα άγνωστο περιστατικό για τον ίδιο... Ποιος είναι ο θάνατος που τον έστρεψε στον Θεο;