Δούκισσα Νομικού: Στο δεύτερο σπίτι της με τον Θεοδωρίδη έχουν στην βεράντα ξύλινο καναπέ - κρεβάτι! Έχει λευκά μαξιλάρια!

Πόζαρε πάνω του και «χανόταν»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Στο δεύτερο σπίτι της με τον Θεοδωρίδη έχουν στην βεράντα ξύλινο καναπέ - κρεβάτι! Έχει λευκά μαξιλάρια!

Ξύλινο καναπέ - κρεβάτι έχει η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα μαξιλάρια που τον κοσμούν είναι λευκά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της ότι έψαχνε και ζει έναν όμορφο έρωτα, έχοντας δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο συνηθίζουν να τις περνάνε στην Μύκονο, αγαπημένο προορισμό και των δυο. Μάλιστα, κάθονται και τους τρεις μήνες της θερινής περιόδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν έχουν δει μόνο το εσωτερικό του σπιτιού της στην Αθήνα, αλλά και το εξοχικό της στην Μύκονο. Η θέα είναι μαγευτική, ενώ στην βεράντα έχουν έναν ξύλινο καναπέ που έχει λευκά μαξιλάρια και είναι τεράστιος σαν κρεβάτι.

Δούκισσα Νομικού: Στο σαλόνι της υπάρχουν παντού στο πάτωμα παιχνίδια των παιδιών! Ο καναπές ήταν γεμάτος!

Στο σαλόνι της Δούκισσας Νομικού υπάρχουν παντού παιχνίδια των παιδιών της στο πάτωμα. Ο καναπές του σπιτιού της, ήταν γεμάτος.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό να περνάει στιγμές μαζί τους.

Στο Instagram είναι ενεργή και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις καθημερινές τους στιγμές. Επίσης, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μάλιστα, σε μια από τις αναρτήσεις της είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο ήταν γεμάτο από τα παιχνίδια του γιου της, Σάββα και της νεογέννητης κορούλα της. Μάλιστα, ο καναπές ήταν γεμάτος.

Δούκισσα Νομικού: Το σαλόνι στο σπίτι της έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ! Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση!

Το σαλόνι της Δούκισσας Νομικού έχει παντού παράθυρα και τεράστιο καναπέ. Μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει αυτή την διακόσμηση στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το φως και τον καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι. Για αυτό κιόλας λατρεύει την Μύκονο, αφού στο σπίτι τους στο νησί έχουν τεράστια βεράντα με θέα το Αιγαίο όπου λατρεύει να κάθεται.

Στο σπίτι που μένει με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά και συγκεκριμένα στο σαλόνι, έχει δυο μεγάλα παράθυρα με το ένα οδηγεί στην αυλή. Μάλιστα, έχει και έναν τεράστιο καναπέ στον οποίο λατρεύει να κάθεται και να παίζει με τον γιο της και την κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

Το σπίτι της για την ίδια είναι η «φωλιά» της, για αυτό η διακόσμηση είναι σε ζεστούς τόνους χρωμάτων αλλά και επίπλων, ενώ δεν θέλει να λείπει το φως.

Δούκισσα Νομικού σαλόνι σπίτι