Κάτια Ζυγούλη: Σε αυτό τον καναπέ χαλαρώνει με τον Σάκη Ρουβά! Είναι καφέ και έχει κόκκινα μαξιλάρια!

βίντεο ντοκουμέντο!

Κάτια Ζυγούλη: Σε αυτό τον καναπέ χαλαρώνει με τον Σάκη Ρουβά! Είναι καφέ και έχει κόκκινα μαξιλάρια!

Σε αυτό τον καναπέ η Κάτια Ζυγούλη χαλαρώνει με τον Σάκη Ρουβά και την οικογένεια τους. Είναι καφέ, τεράστιος και έχει κόκκινα μαξιλάρια.

Το μοντέλο μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους, ωστόσο είναι λάτρης των social media.

Μάλιστα, η Κάτια Ζυγούλη διαθέτει το δικό της κανάλι στο Youtube όπου επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται διάφορες πτυχές της ζωή της.

Σε ένα από τα βίντεο της όπου έκανε απαντούσε στις ερωτήσεις που της έκαναν, είδαμε και ένα μέρος από το σαλόνι του σπιτιού της. Το έχει διακοσμήσει με έναν εντυπωσιακό καφέ καναπέ με κόκκινα μαξιλάρια. Επίσης, έχουν και μια τεράστια λευκή βιβλιοθήκη.

Στο σαλόνι τους έχουν επίσης, ένα τεράστιο τζάκι που θα σας «κλέψει» το μυαλό.

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό! Η εικόνα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει!

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό τους και η συγκεκριμένη εικόνα που είδαμε δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε τους παιδιά, τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα και γέλια.

Διάφορα fan account που δημιουργούν θαυμαστές τους, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους και κάποιες από αυτές δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Μια από αυτές είναι μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα, όταν ήταν μωράκι στην αγκαλιά του. Την φωτογραφία φαίνεται πως έχει τραβήξει η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο τραγουδιστής κοιμόταν.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδί

Κάτια Ζυγούλη: Κάθισε πάνω σε πράσινο μαξιλάρι μπροστά από το τζάκι και την χάζευε ο Σάκης Ρουβάς!

Ο Σάκης Ρουβάς χάζευε την Κάτια Ζυγούλη, που κάθισε μπροστά από το τζάκι και πάνω σε πράσινο μαξιλάρι!

Η καλλονή Κάτια είναι πολύ ενεργή στα social media της και ο γνωστός τραγουδιστής μεγάλος της φαν σε ότι κι αν δημοσιεύει!

Η Κάτια Ζυγούλης, όπως είναι γνωστό διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, εκεί δημοσιεύει διάφορα βίντεο και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει διάφορους χώρους από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Αυτήν την φορά για τις ανάγκες του βίντεο έκατσε πάνω σε ένα πράσινο μαξιλάρι μπροστά από το τζάκι στο σαλόνι και μίλησε στους φίλους της!

Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς χαζεύει αυτά τα βιντεάκια και στηρίζει την αγαπημένη του σε ότι κι αν αποφασίσει να κάνει!

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Κάτια Ζυγούλη σπίτι Σάκης Ρουβάς