Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο «Νικόλας» είχε κοιμηθεί σπίτι της «Πέγκυς»! Το περιστατικό στο φως και η αποκάλυψη!

Τι σχέση είχαν; Χαμός!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο «Νικόλας» είχε κοιμηθεί σπίτι της «Πέγκυς»! Το περιστατικό στο φως και η αποκάλυψη!

Ο «Νικόλας» είχε κοιμηθεί σπίτι της «Πέγκυς» από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Το περιστατικό στο φως και η αποκάλυψη που θα κάνει τα μαλλιά σας να πέσουν!

Στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” μίλησε ο Στέργιος Νένες, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο… οινοχόος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μίλησε για την περίοδο που γυριζόταν το σίριαλ και αποκάλυψε πως στο μεγάλο σεισμό του 1999, όλοι οι ηθοποιοί πήγαν και κοιμήθηκαν στο σπίτι της Μαρίας Λεκάκη, η οποία έμενε μόνη της και φοβόταν.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στο χρόνο, δεν το σκεφτόμασταν. Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο γιατί έπαιζε απέναντι από τους Δύο Ξένους που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων.

Και ήμασταν ουσιαστικά παρέα γιατί τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα κι εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ήμασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε το χρόνο μας μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Έχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές».

Θυμάστε ποια ηθοποιό από την σειρά δεν ήθελε η Ράντου; Σας το γράψαμε χτες!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νικόλας άλλαξε επάγγελμα! Δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει!

Ο Νικόλας από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» άλλαξε επάγγελμα και δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει σήμερα!

Ο γνωστός ηθοποιός Στέργιος Νένες, όπως είναι το αληθινό του όνομα έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμη!

Ο ίδιος πούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, σε θεατρικές παραστάσεις και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την "Μαίρη" την κομμώτρια την θυμάστε; Αν την έβλεπε σήμερα ο "Κατακουζηνός θα του "έπεφτε" το σαγόνι!

Από το 2008 ωστόσο έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές. Συγκεκριμένα έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται και ως οδηγός της Uber!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η "Πέγκυ Καρρά" έγινε τελικά πρωταγωνίστρια! Σήμερα, το πρόσωπο της θυμίζει μοντέλου!

Η "Πέγκυ Καρρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έγινε τελικά πρωταγωνίστρια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Σήμερα, το πρόσωπο της, θυμίζει μοντέλου.

Στην σειρά υποδυόταν την κολλητή φίλη της "Ελένης Βλαχάκη" και το μεγαλύτερο όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός, κάτι που είδαμε να πετυχαίνει στο τελευταίο επεισόδιο.

Η ατάκα "Πέγκυ Καρρά η γνωστή πρωταγωνίστρια" έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων έβλεπαν το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον Μανώλη; Ο μυστικός ρόλος του στην σειρά που δεν μάθαμε ποτέ!

Σήμερα, η Μαρία Λεκάκη, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σειρές και ταινίες.

Στα 49 της χρόνια παραμένει κούκλα, και το πρόσωπο της θυμίζει μοντέλου!

Κωνσταντίνου και Ελένης Πέγκυ Καρρά