Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ολυμπία Χοψονίδου: Το παιδί της το λένε Βασίλη αλλά δεν το πήρε από τον Σπανούλη! Το μυστικό πίσω από το όνομά του!

Γιατί έχει ίδιο όνομα με τον μπαμπά του;

Ολυμπία Χοψονίδου: Το παιδί της το λένε Βασίλη αλλά δεν το πήρε από τον Σπανούλη! Το μυστικό πίσω από το όνομά του!
STORIES 04.01.2020 14:16

Το δεύτερο παιδί της Ολυμπίας Χοψονίδου το λένε κι αυτό Βασίλη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν το πήρε από τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη. Το μυστικό πίσω από το όνομα του γιου της αποκαλύφθηκε!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει μαζί πέντε παιδιά και ετοιμάζεται να κάνει και το έκτο, μιας και σε λίγο καιρό, το πανέμορφο μοντέλο θα γεννήσει.

Ο δεύτερος γιος της, ονομάζεται Βασίλης και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για ποιο λόγο θέλησε να δώσει το παιδί της το ίδιο όνομα με τον σύζυγό της, μιας και αυτό είναι κάτι που στην Ελλάδα δε συνηθίζεται.

Ο λόγος λοιπόν δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο γιος της έχει πάρει το όνομα του πατέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου, ο οποίος ονομάζεται επίσης Βασίλης!

Σας βρήκαμε επίσης την ερώτηση που της έκανα τα παιδιά της και την έκαναν έξαλλη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης;

Η Ολυμπία Χοψονίδου πήρε τα 5 παιδιά της και «γύρισε» στο δάσος! Πού ήταν ο Σπανούλης και δεν τους τράβηξε αυτός φωτογραφία, αλλά κάποιος άλλος; Χαμός!

Μετά από μεγάλη απουσία από τα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου επέστρεψε ξανά! Η καλλονή που περιμένει το 6ο παιδάκι της, πήρε τα υπόλοιπα 4 και «γύρισε» στο δάσος! Εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό μέσα στον Δεκέμβρη και πήγε βόλτα.

Λίγο πριν γεννήσει το έριξε στο... περπάτημα και «γύρισε» στο δάσος που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της με τον Σπανούλη. Πάντως το πού ήταν εκείνος και δεν βρίσκονταν μαζί τους, παραμένει άγνωστο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά

Έχετε δει και το σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη;

Βασίλης Σπανούλης: Για φαγητό με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά! Γέμισαν με την παρουσία τους ένα ολόκληρο τραπέζι και δεν... χωρούσαν οι συμπαίκτες του!

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη πήραν τα παιδιά πήγαν για φαγητό σε εκδήλωση που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού και γέμισαν ένα ολόκληρο τραπέζι με αποτέλεσμα να μην χωράνε οι... συμπαίκτες του.

Ο αρχηγός βρέθηκε στην εκδήλωση της ομάδας του και όπως ήταν αναμενόμενο πήρε μαζί του και την οικογένεια του. Τα πέντε τους παιδιά και η εγκυμονούσα σύζυγος του έκαναν μια ακόμη τρυφερή εμφάνιση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η οικογένεια Βασίλη Σπανούλη γέμισε το τραπέζι που έκατσε, με αποτέλεσμα να χωράνε με το ζόρι οι συμπαίκτες του.

Σπανούλης παιδιά

Σπανούλης Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τα πατατάκια στο στόμα! Όλοι στο γήπεδο κοιτούσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου: Απίστευτο! Δεν πάει το μυαλό σας τι σπουδές έχει στο βιογραφικό της! Δεν είναι μόνο μοντέλο...

Βασίλης Σπανούλης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την Χοψονίδου! «Την ακουμπάς και σου...»

Δείτε περισσότερα stotries στο Youweekly.gr

Share