Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αφιέρωση που της έκανε ο Λυκουρέζος! «Παρακαλώ τους αγγέλους...»

Συγκινούν τα λόγια του!

Ζωή Λάσκαρη: Ανατριχιάζει η αφιέρωση που της έκανε ο Λυκουρέζος! «Παρακαλώ τους αγγέλους...»

Ανατριχιάζει η αφιέρωση που έκανε ο Λυκουρέζος στην Ζωή Λάσκαρη! «Παρακαλώ τους αγγέλους...» λέει μεταξύ άλλων και συγκλονίζει! Τα λόγια του, συγκινούν...

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Αύγουστο του 2016. Οι συνεργάτες της και η οικογένεια της, για να τιμήσουν τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου πραγματοποίησαν την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Δουλειές με φούντες» χθες, την ημέρα των γενεθλίων της, στη σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» στον Πολυχώρο Αθηναΐς.

Η κόρη της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, στο φινάλε της παράστασης κάλεσε τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο στη σκηνή να πει δυο λόγια για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος. Η Μαρία - Ελένη αποφάσισε να κρατήσει ζωντανή τη θεατρική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά και της αφιέρωσε ένα τετράστιχο.

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έννοια σου να έχουν και οι άγγελοι μου απάντησαν αγγέλους δεν προσέχουν». Αυτά τα λόγια του πατέρα της την έκαναν να συγκινηθεί.

Έχετε δει τι έγραψε η ίδια πριν πεθάνει; Σοκ!

Ζωή Λάσκαρη: Η αποκάλυψη του Λυκουρέζου για την σχέση τους προκαλεί ανατριχίλα - «Τη ζήτησα συγγνώμη για...»!

Μια αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη προκαλεί ανατριχίλα μετά το θάνατο της. «Της ζήτησα συγγνώμη για τα πταίσματα μου».

Μετά την απώλεια της ηθοποιού πριν περίπου τρία χρόνια, ο ποινικολόγος είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και είχε μιλήσει για την ζωή τους.

Αρχικά είχε αναφερθεί στην γνωριμία τους: «Αυτό το οποίο είναι περίεργο που της το έλεγα και γελούσε, είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ την πορεία της και δεν είχα δει καμία ταινία της. Το όνομά της, το γνώριζα και μάλιστα όταν χτύπησε η πόρτα του γραφείου μου και την είδα για πρώτη φορά μπροστά μου, ήταν μια θαυμάσια έκπληξη.»

Ο ίδιος είχε περιγράψει επίσης την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο της συζύγου του. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το προηγούμενο βράδυ μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε με τη Ζωή όπως κάναμε κάθε βράδυ. Το πρωί σηκώθηκα να πάω στο γραφείο μου και η Ζωή κοιμόταν, δεν τη ξύπνησα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πήγα στη κηδεία ενός πολύ καλού μου φίλου κι όταν γύρισα από την κηδεία πήρα τηλέφωνο τη Ζωή αλλά δεν μου απαντούσε.»

«Τότε πήρα τηλέφωνο την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός και η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα η οποία ήταν στο σπίτι. Εγώ στη συνέχεια ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη κι έτσι λοιπόν ολοκληρώνονται 41 χρόνια κοινής ζωής με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Η Ζωή έφυγε στον ύπνο της. Όπως την άφησα το πρωί που έφυγα, έτσι τη βρήκα. Για εμάς ήταν ένας «κεραυνός» ο θάνατός της, που έπρεπε να το διαχειριστούμε. Ήταν ο άνθρωπός μου η Ζωή και μάλιστα στην επέτειο των 30χρόνων γάμου μας, είχα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη Ζωή για τα πταίσματά μου».

Πριν μερικές εβδομάδες έγινε και η αποκάλυψη για το κοινό στοιχείο που είχαν Κουτουμάνος - Λυκουρέζος και δεν το γνώριζε κανείς.