Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο! Ο «Φατσέας» χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση!

Τι συνέβη;

Καφέ της Χαράς: Αδιανόητο! Ο «Φατσέας» χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς χρέωσε τον ΑΝΤ1 με 150.000 ευρώ! Ο απίστευτος λόγος και η εξήγηση που λίγοι ήξεραν...

Ένας από τους πιο αγαπημένους ever ήταν o ρόλος του αθυρόστομου καφετζή Βαγγέλη Φατσέα. Ένας ρόλος που γράφτηκε στα μέσα των 00s σε μία διαφορετική τηλεόραση και σε ένα οικονομικά πιο εύρωστο τηλεοπτικό σκηνικό, πριν την οικονομική κρίση.

Ο χαρακτήρας μάλιστα του Φατσέα, λόγω των ατακών του είχε φέρει στον ΑΝΤ1 αρκετά προβλήματα, με κυριότερο τα πρόστιμα που έστελνε το ΕΣΡ της εποχής.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει παραδεχτεί ότι το ύψος του προστίμου για τις ατάκες του Φατσέα είχε φτάσει τα 150.000 € .... ωστόσο ο ΑΝΤ1 δεν πτοήθηκε και στο νέο κύκλο ο χαρακτήρας επέστρεψε πιο δυναμικός από ποτέ, χαρίζοντας ρεκόρ στην τηλεθέαση!

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» δίνει spoiler! Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Spoiler για τα νέα επεισόδια της σειράς «Καφέ της Χαράς» μας δίνει ο «Φατσέας» κι έτσι βλέπουμε ότι αυτό είναι το νέο πρόσωπο στο χωριό «Κολοκοτρωνίτσι»! Έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην οθόνη, με τα γυρίσματα να συνεχίζονται μέρα και νύχτα.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα μαζί με τον Χάρη Ρώμα κι ένα νέο πρόσωπο που δεν υπήρχε στους προηγούμενους δύο κύκλους!

Στην φωτογραφία του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, απεικονίζονται ο «Πώποτας», ο «Φατσέας» και μαζί τους είναι ο νέος αστυνομικός του Κολοκοτρωνιτσίου, με τον ηθοποιό να γράφει στο Facebook: «Παρίστανται οι αρχές του Κολοκοτρωνιτσίου!!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Παρίστανται οι αρχές του Κολοκοτρωνιτσίου!! #ant1 #tvshow #tvseries #tv #comedy #actors #acting #greekcomedy #greektv...

Posted by Gerasimos Skiadaresis on Tuesday, December 3, 2019

Επίσης, ο «Φατσέας» έχει γιο που του μοιάζει πολύ! Δείτε τη φωτογραφία μαζί με τον «Πώποτα»!