Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως η «Ράνια» είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε την σήμερα...

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κι όμως η «Ράνια» είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε την σήμερα...

Κι όμως η «Ράνια» από το Κωνσταντίνου και Ελένης είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε την σήμερα και θα πάθετε σοκ αφού ο χρόνος δεν την άγγιξε καθόλου!

Η Ζώζα Μεταξά θέλησε να κάνει μια αναδρομή και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από την εποχή που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Ζώζα Μεταξά έκανε μια έκτακτη συμμετοχή στο επεισόδιο «Οι δούλες του Κατακουζινού» υποδυόμενη την Ράνια, τη σέξι γυναίκα και ερωμένη του Μάνθου (Βασίλης Κούκουρας), η οποία προσλαμβάνεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κωνσταντίνου Κατακουζινού και της Ελένης Βλαχάκη.

Η Ζώζα Μεταξά διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και φυσικά μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της. Μπορεί να έχουν περάσει 19 χρόνια από το τέλος της αγαπημένης σειράς, όμως η μητέρα της Κόνι Μεταξά και πρώην του Λευτέρη Πανταζή, δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού παραμένει μία όμορφη γυναίκα με άψογη σιλουέτα. «Κωνσταντίνου και Ελένης #zozametaxa #kostantinoukaielenis harisromas#ant1tv», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την:

Αλήθεια, ξέρετε τι σχέση έπαιξε στον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου;

Απίστευτο: Η "Ράνια" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή! Τώρα έχουν χωρίσει!

Η "Ράνια" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή! Τώρα έχουν χωρίσει! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

H Ζώζα Μεταξά έκανε ένα πέρασμα από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 το οποίο και φυσικά έμεινε αξέχαστο! Εκεί ήταν μια από τις αγαπημένες του γνωστού σε όλους "Μάνθου" όμως στη ζωή πραγματικά πορευόταν με πάρα μα πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή!

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις πως ήταν χρόνια με τον Λευτέρη Πανταζή και μαζί έχουν δημιουργήσει έναν καρπό του έρωτά τους την Κόνι Μεταξά!

Ο "Κατακουζηνός" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" έχει... παίξει και σε άλλη σειρά του Χάρη Ρώμα! Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς...

Απίστευτο: Η