Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με το πρόσωπο που έφτασε πρώτος στο τροχαίο! Οι λεπτομέρειες για πρώτη φορά!

Δείτε ποιος είναι! Αρκετά γνωστό όνομα!

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με το πρόσωπο που έφτασε πρώτος στο τροχαίο! Οι λεπτομέρειες για πρώτη φορά!

Ρίγη συγκίνησης με το πρόσωπο που έφτασε πρώτος στο τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Οι λεπτομέρειες για πρώτη φορά στην δημοσιότητα και τα όσα λέει θα συγκλονίσουν!

«Καταρχάς το τροχαίο έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος. Δεν θέλω να τα θυμάμαι.

Από την άλλη, ο γιος μου ήταν ο μετρ του στο κέντρο διασκέδασης όπου θα εμφανιζόταν. Συνεπώς το ζήσαμε δύσκολα στο σπίτι μας.

Με τον Παντελή είχαμε γεννηθεί την ίδια μέρα, καλό παιδί, με ευγένεια και ταλέντο απέραντο. Ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πριν γίνει φίρμα, και πάντα του έδινα το μικρόφωνο.

Του άρεσε να τραγουδά Νότη Σφακιανάκη. Όταν έγινε διάσημος, συνέχισε να με τιμά στις πρεμιέρες, κι έχουμε περάσει βράδια με πολλά γέλια και ιστορίες» λέει ο Χάρης Ακριτίδης για πρώτη φορά σήμερα μιλώντας σε εφημερίδα και συνεχίζει: «Μου λείπει και θα μου λείπει»

Χάρης Ακριτίδης τραγουδιστής για τροχαίο Παντελίδη

Θυμάστε πώς έγινε το ατύχημα; Σας το γράψαμε και χτες...

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του! Είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο...

Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του Παντελή Παντελίδη. Είχε κάνει αποκαλύψεις και είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο του.

Μάλιστα, για την ίδια ο τραγουδιστής είχε γράψει το επιτυχημένο τραγούδι «Κάνει λάθη για να μάθει».

Ο λόγος για την Έλενα Δομάζου, η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που προβαλλόταν τότε στο Open tv.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή, έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του, θα τις κρατήσω και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν! Θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι, γιατί είναι λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ήρθε, έζησε και έφυγε. Ωστόσο, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί ο πόνος είναι βουβός. Οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά. Για σεβασμό για τη μνήμη του και την οικογένεια του, δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Ακόμα και τώρα που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά», απάντησε η Έλενα Δομάζου στην κάμερα της εκπομπής.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά; «Λίγες ημέρες πριν (σ.σ.: το τροχαίο δυστύχημα). Ας μην το συζητήσουμε παραπάνω!», απάντησε.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σύντροφος