Με αυτή την εμφάνιση στην Eurovision είχε ξεσπάσει σάλος! «Έτρεχαν» στα δικαστήρια για 390.000 δολάρια!

Τι είχε συμβεί;

Με αυτή την εμφάνιση στην Eurovision είχε ξεσπάσει σάλος! «Έτρεχαν» στα δικαστήρια για 390.000 δολάρια!

Σάλος είχε ξεσπάσει με αυτή την εμφάνιση τραγουδίστριας στην Eurovision και «έτρεχαν» στα δικαστήρια για 390.000 δολάρια.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα είχε πυροδοτήσει έντονη κριτική με αμέτρητα αρνητικά σχόλια, ενώ οι... περιπέτειες συνεχίστηκαν και μετά τον τελικό αφού ήρθε αντιμέτωπη με μήνυση.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ που ανέλαβε την διοργάνωση της Eurovision, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρία διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων Live Nation, η οποία και ανέλαβε να οργανώσει την περίφημη εμφάνιση της στα μισά του τελικού.

Eurovision σάλος δικαστήρια

Εκπρόσωπος του ισραηλινού καναλιού KAN, επιβεβαίωσε την αγωγή στο αμερικανικό περιοδικό Variety, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι, να ζήτησε 390.000 δολάρια ως αποζημίωση από την εταιρία που ανέλαβε τη διοργάνωση της εμφάνισης της Μαντόνα.

Το ΚΑΝ παρείχε στην τραγουδίστρια και την ομάδα της υλικοτεχνική υποστήριξη, Ωστόσο, το κόστος αυτό, όπως ισχυρίζεται ο σταθμός θα έπρεπε να καλυφθεί από την ομάδα της Μαντόνα.

Δείτε επίσης αυτόν τον τραγουδιστή της Eurovision που πέθανε από λευχαιμία!

Σκάνδαλο με την Γερμανία! Η τραγουδίστρια που έστειλαν Eurovision παραλίγο να μπει φυλακή 10 χρόνια!

Η τραγουδίστρια που έστειλαν στην Eurovision από τη Γερμανία προκάλεσε σκάνδαλο μεγατόνων! Παραλίγο να μπει φυλακή 10 χρόνια!

Eurovision χωρίς παρασκήνιο δεν υπάρχει!

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η ονομασία του συγκροτήματος που εκπροσώπησε πέρυσι τη Γερμανία στο διαγωνισμό. Η Νάντια Μπενάισα, επικεφαλής του γκρουπ No Angels, ενώ γνώριζε από το 2004 ότι είναι φορέας του AIDS, διατηρούσε ελεύθερες σχέσεις με τους τρεις τελευταίους συντρόφους της. Το αποτέλεσμα; Ένας εκ των τριών βγήκε θετικός στον ιό έπειτα από τις σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ερμηνεύτρια, που αρνείται φυσικά ότι το έκανε σκόπιμα, είναι πλέον αντιμέτωπη με το νόμο, αφού έχει ήδη συλληφθεί και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών... Όσο για την καριέρα της; Έπειτα από το τόσο σοβαρό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει βρίσκεται πλέον στα... τάρταρα, εκεί που έφτασε και η περσινή συμμετοχή της, αφού άγγιξε τον πάτο στον πίνακα βαθμολογίας.

Και... Eurovision χωρίς Φουρέιρα δεν γίνεται! Πήγε για δεύτερη φορά και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της!