Ζωή Λάσκαρη: Στην φόρα η αλήθεια για τις σπουδές της! Εκτός από ηθοποιός τελείωσε και...

Έγινε η αποκάλυψη!

Ζωή Λάσκαρη: Στην φόρα η αλήθεια για τις σπουδές της! Εκτός από ηθοποιός τελείωσε και...

Στην φόρα ήρθε η αλήθεια για τις σπουδές της Ζωής Λάσκαρη. Εκτός από ηθοποιός τελείωσε και στην ελληνογαλλική σχολή καλογραιών Καλαμαρί στην Θεσσαλονίκη.

Υπήρξε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου την δεκαετία του εξήντα, ενώ τα επόμενα χρόνια διέγραψε μια σημαντική πορεία στο θέατρο.

Μέσα από τους ρόλους της στην μεγάλη οθόνη, διαμόρφωσε την εικόνα της δυναμικής αλλά και μοιραίας γυναίκας, όντας το σύμβολο του σεξ της ε ποχής της και το κρυφό απωθημένο πολλών ανδρών.

Η Ζωή Κουρούκλη - όπως ήταν το πραγματικό της όνομα - γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Δεκεμβρίου 1942 και μεγάλωσε υπό την σκέπη των παππούδων της, αφού ο πατέρας της δολοφονήθηκε και η μητέρα της πέθανε όταν ήταν μικρή.

Φοίτησε στο εκπαιδευτήριο θηλέων Βαλαγιάννη και στην ελληνογαλλική σχολή καλογραιών Καλαμαρί στην Θεσσαλονίκη, καθώς και στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη στην Αθήνα. Στις 20 Ιουνίου 1959, πήρε μέρος στα καλλιστεία, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Απογευματινή» και στέφθηκε σταρ Ελλάς και στις 26 Ιουλίου του ίδιου χρόνου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της «Μις Υφήλιος», που έγινε στο Λονγκ Mπιτς των ΗΠΑ.

Ζωή Λάσκαρη: Στην φόρα η πρόταση για την υιοθεσία της! Όλη η αλήθεια για τον άντρα που την ήθελε...

Στην φόρα ήρθε όλη τη αλήθεια για τον άντρα που ήθελε την Ζωή Λάσκαρη για παιδί του. Είχε δεχθεί πρόταση για να γίνει η υιοθεσία. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην «Μηχανή του Χρόνου» στην τελευταία της μεγάλη συνέντευξη στον Χρίστο Βασιλόπουλο.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και είχε φέρει στη επιφάνεια διάφορες πτυχές της. Μεταξύ αυτών και την υιοθεσία της.

Συγκεκριμένα, ο Φίνος ήθελε να γίνει ο πατέρας της και είχε αποκαλύψει: «Είχα άλλη σχέση μαζί του. Ήθελε να με υιοθετήσει, όμως εγώ αρνήθηκα. Ήθελα να είμαι ανεξάρτητη και μόνη μου. Είπα, αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν».

Οι γονείς της Ζωής Λάσκαρη είχαν πεθάνει όταν εκείνη ήταν μικρή σε ηλικία. Τον πατέρα της τον είχαν δολοφονήσει...