Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε "σχέση" με την ξαδέλφη της Ματίνας Μανταρινάκη!

Τους έχουμε δει και μαζί στην τηλεόραση!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, είχε τηλεοπτική "σχέση" με την ξαδέλφη της Ματίνας Μανταρινάκη που είδαμε στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η τηλεοπτική σύντροφος του, έπαιξε στο επεισόδιο «Γλυκειά μου εξαδέλφη» και ο Κατακουζηνός την είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

Ο λόγος για την Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία υποδύθηκε το ρόλο της Μαρίνας Μανταρινάκη στην σειρά του ΑΝΤ1. Όλοι οι άνδρες στην σειρά την ήθελαν, ωστόσο εκείνη είχε άλλες προτιμήσεις.

Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδήμα, είχε παίξει και στην σειρά «Δυο Ξένοι» όπου υποδύθηκε την σύντροφο του.

Κωνσταντίνου και Ελένης Νίκος Σεργιανόπουλος

Την καταγωγή της Ματίνας την γνωρίζετε; Δε γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά...

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του! Στην φόρα το όνομα!

Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν ο εφιάλτης του Νίκου Σεργιανόπουλου! Στην φόρα το όνομα και η αποκάλυψη!

Τα πρώτα επεισόδια του Κωνσταντίνου & Ελένης δεν είχαν «χτυπήσει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που είχε ανησυχήσει τους συντελεστές. Αυτό βέβαια ήταν απολύτως δικαιολογημένο, μιας και ο Ant1 δεν είχε πιστέψει καθόλου στην επιτυχία της σειράς και απλά την είχε για να.. υπάρχει.

Η Ελένη Ράντου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως στο πρώτο έτος προβολής της, έπαιζε απέναντι από την επιτυχία της χρονιάς που δεν ήταν άλλη από τους «Δυο Ξένους» στο Mega. Παρόλα αυτά, η τηλεθέαση άρχισε να ανεβαίνει από το ένα επεισόδιο στο άλλο, με το δίδυμο Βλαχάκη – Κατακουζηνός να απειλούν απροκάλυπτο αυτό των Κουντουράτου – Μαρκορά και να γίνονται ο εφιάλτης τους! Τον Κωνσταντίνο Μαρκορά υποδύονταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο πατέρας της "Ματίνας Μανταρινάκη" πέθανε και δεν το θυμάται κανείς! Η "Βλαχάκη" τον λάτρευε!

Ο πατέρας της "Ματίνας Μανταρινάκη" στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης πέθανε πριν από πολλά χρόνια και δεν το θυμάται κανείς. Η "Βλαχάκη" τον λάτρευε σαν δικό της πατέρα.

Στην σειρά ο ηθοποιός Γιώργος Βελέντζας υποδυόταν τον μπαμπά της "Ματίνας" ο οποίος λόγω ηλικίας δεν θυμόταν ούτε τι έτος είχαν.

Μάλιστα, το επεισόδιο όπου ο "Κωνσταντίνος" και η "Ελένη" τον φιλοξενούσαν στο σπίτι τους είχε δει μεγάλη επιτυχία, αφού εκεί είπε ο "Κατακουζηνός" την επική ατάκα «δεν βρήκα κουκούλες. βρήκα σακούλεν».

Ο Γιώργος Βελέντζας χθες από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, έχοντας στο πλευρό του τον μονάκριβο γιο του Θανάση. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους «καρατερίστες» της μεγάλης γενιάς των Ελλήνων ηθοποιών και μεγαλούργησε σε περισσότερες από 209 ταινίες, τους τελευταίους μήνες πριν πεθάνει ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός θάνατος που δεν πρόκειται να θυμάσαι. Το 2006 πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο ακόμη ένα αγαπημένο όνομα της σειράς.

Κωνσταντίνου και Ελένης Ματίνα Μανταρινάκη