Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο ηθοποιός πέθανε μετά από εγκεφαλικό! Στην σειρά υποδυόταν τον...

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο ηθοποιός πέθανε μετά από εγκεφαλικό! Στην σειρά υποδυόταν τον...

Αυτός είναι ο ηθοποιός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που πέθανε μετά από δυο εβδομάδες που βρισκόταν σε κώμα, έπειτα από εγκεφαλικό. Ποιον υποδυόταν στην σειρά;

Στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη, έχουν περάσει αγαπημένοι ηθοποιοί, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει από την ζωή.

Ανάμεσα τους και ο σύντροφος της Ελένης Βλαχάκη στην σειρά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του. Ωστόσο, εκτός του Σωτήρη Βαγιά, ακόμη ένας ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει πεθάνει.

Το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών «έφυγε» και ο Απόστολος Σουγκλάκος. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες.

Στην σειρά υποδυόταν τον υπάλληλο του Σηφακάκη!

Κωσταντίνου και Ελένης ηθοποιός πέθανε

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού από την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία... Αποκάλυψη...

Μια ιστορία που είχε συγκλονίσει τους πάντες! Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον «Νικηφόρο» όλοι τον λατρέψαμε! Πέθανε νικημένος από τον καρκίνο....

Ο λόγος για την Έφη Τσαμποδήμου.

Κωνσταντίνου και Ελένης νεκροί ηθοποιοί

Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και Πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ" και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.

Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πρέβεζα και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης όπως για την προστασία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες.