Παντελής Παντελίδης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα του! Ανατριχιαστικό...

Η αποκάλυψη που φέρνει δάκρυα!

Παντελής Παντελίδης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει το πτώμα του! Ανατριχιαστικό...

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο για να αναγνωρίσει το πτώμα του Παντελή Παντελίδη. Ανατριχιαστικό...

Τις πρώτες πρωινές ώρες στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.

Αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Αμέσως μετά έφθασε και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο που έκαναν το γύρω του διαδικτύου συγκλονίζουν.

Σοκ με την ατάκα πασίγνωστου Έλληνα δημοσιογράφου! «Στο νοσοκομείο που ήταν ο Παντελίδης, το κλίμα ήταν φρικτό για τα ΜΜΕ»!

Μια αποκάλυψη για το τι συνέβη μέσα στο νοσοκομείο, μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη έκανε πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο ο οποίος σε συνέντευξή του περιγράφει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του...

Ο ίδιος είπε στο People:

«Ο Παντελίδης είχε έρθει ενάμιση μήνα πριν και είχαμε γράψει εορταστική εκπομπή για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Εκείνη τη μέρα του Φλεβάρη ήμασταν όλοι σε κατάσταση σοκ. Τρέχαμε πανικόβλητοι. Στην αρχή μάλιστα, δεν έλεγαν το όνομά του. Όταν ανακοινώθηκε επίσημα, έφυγα από το Mega και πήγα να κάνω ρεπορτάζ στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο νοσοκομείο το κλίμα ήταν φριχτό για τους δημοσιογράφους, διότι λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί το γνωστό θέμα με το τραγούδι του Παντελή για την Κύπρο. Ήταν ακατόρθωτο να μιλήσεις με το στενό περιβάλλον της οικογένειάς του. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από επισκέπτες και συνεργάτες του Παντελή. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

Όλη η αλήθεια για την ασφάλεια ζωής του Παντελή Παντελίδη -Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη (Βίντεο)

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος