"Βούιξε" το Buckingham! Η θαμμένη ιστορία που "καίει" την Diana και την οικογένεια της! Γι' αυτό δεν την ήθελε η Ελισάβετ!

Το μυστικό που δεν αποκάλυψε ποτέ!

To Buckingham "βούιξε" κανονικά με την ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια μετά από χρόνια που ήταν θαμμένη και "καίει" τόσο την πριγκίπισσα Diana όσο και την αριστοκρατική οικογένεια της. Γι΄αυτό το λόγο, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν ήταν γαλαζοαίματη, η Ελισάβετ δεν την ήθελε για νύφη!

Η Diana έζησε μία μαύρη ζωή στο πλευρό του Καρόλου και την βασιλικής οικογένειας μιας και ποτέ της δεν κατάφερε να ταιριάξει στον τρόπο ζωής του παλατιού και να κερδίσει την καρδιά της Ελισάβετ.

Ένας από τους λόγους ήταν και το μυστικό γύρω από την οικογένειά της, το οποίο δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι η μητέρα της, είχε εγκαταλείψει εκείνη και τα αδέρφια της σε πολύ μικρή ηλικία προκειμένου να κάνει τη ζωή της.

Ο πατέρας της, Βρετανός αριστοκράτης και γόνος ενός από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Αγγλίας, δεν την άφησε ποτέ ξανά να δει κανένα από τα τρία παιδιά της, ενώ η ιστορία αυτή σημάδεψε ανεξίτηλα την Diana η οποία δεν ήθελε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η μοίρα ωστόσο της τα έφερε αλλιώς...

Σάλος στο Buckingham! Έσταξε φαρμάκι η Diana - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ!

Κανονικός σάλος έχει γίνει με όσα μαθεύτηκαν για την Diana στο Buckingham! Η αγαπημένη λαίδη έσταξε σκέτο φαρμάκι και η Ελισάβετ δε θα μπορούσε παρά να είναι σοκαρισμένη!

Η Diana ήταν η πολυαγαπημένη πριγκίπισσα του αγγλικού λαού και όλοι την δόξαζαν από την πρώτη στιγμή της στέψης της μέχρι και το θάνατό της, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τη μνημονεύουν μέχρι και σήμερα.

Η γλυκιά και αγαπημένη Diana ωστόσο είχε τον τρόπο της με αυτούς που δε συμπαθούσε! Η θέση της φυσικά δεν της επέτρεπε να χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις. Σίγουρα δε θα ήθελε να παραβεί για μία ακόμη φορά το πρωτόκολλο και να κάνει έξαλλη την Ελισάβετ.

Έτσι κάθε φορά που η Diana ήθελε να μιλήσει για κάποιον που δε συμπαθούσε, χρησιμοποιούσε τη φράση «Velvet headbands» που σημαίνει «Βελούδινες στέκες για τα μαλλιά». Σικάτη και η έκφρασή της όπως και η ίδια.

Πάντως δεν αποκλείεται να αποκαλούσε έτσι και την βασίλισσα Ελισάβετ!