Σάκης Ρουβάς: Έκατσε με τα παιδιά μπροστά στο αυτοκίνητο! Το κίτρινο μπουφάν της Κάτιας Ζυγούλη «έκλεψε» τα βλέμματα!

Θα πάθετε πλάκα!

Σάκης Ρουβάς: Έκατσε με τα παιδιά μπροστά στο αυτοκίνητο! Το κίτρινο μπουφάν της Κάτιας Ζυγούλη «έκλεψε» τα βλέμματα!

Με τα παιδιά του μπροστά στο αυτοκίνητο έκατσε ο Σάκης Ρουβάς για να βγάλουν φωτογραφία. Το κίτρινο μπουφάν όμως της Κάτιας Ζυγούλη «έκλεψε» τα βλέμματα.

Το ζευγάρι θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και να απολαμβάνει ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

Στα social media τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το μοντέλο μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους. Τα fan club τους μάλιστα, δεν σταματούν να δημοσιεύουν οικογενειακές τους φωτογραφίες, αλλά και τρυφερές στιγμές τους.

Σε μια από αυτές τις δημοσιεύσεις, είδαμε μια φωτογραφία τους από τα χιόνια με το ζευγάρι να ποζάρει μπροστά από το αυτοκίνητο του με την Αναστασία και τον Αλέξανδρο.

Το κίτρινο μπουφάν όμως που επέλεξε να φορέσει η Κάτια Ζυγούλη «έκλεψε» τα βλέμματα, αφού ήταν φωσφοριζέ και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη φορά που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη παιδιά αυτοκόνητο

Σάκης Ρουβάς: Με αυτή την αυτοκινητάρα πάει βόλτα την Κάτια Ζυγούλη! Έχει τέσσερις πόρτες!

Με αυτή την αυτοκινητάρα ο Σάκης Ρουβάς πάει βόλτα την Κάτια Ζυγούλη. Έχει τέσσερις πόρτες, καθώς ήθελαν να είναι μεγάλο για τα τέσσερα παιδιά τους.

Το ζευγάρι λατρεύει να κάνει διακοπές οικογενειακώς και να απολαμβάνουν όλοι μαζί νέα μαγευτικά μέρη, ειδικά της Ελλάδας.

Για τα κοντινά ταξίδια τους έχουν το απίστευτο αυτοκίνητο τους που είναι και... τεράστιο για να χωράνε τα τέσσερα παιδιά τους.

Πριν από λίγες ώρες ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τους διαδικτυακούς του φίλους με τον ίδιο να ποζάρει στο αμάξι του και «τρελαθήκαμε».

Το σαλόνι του σπιτιού τους το έχετε δει; Το δέντρο τους έχει τον πιο όμορφο στολισμό.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη αυτοκίνητο

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Ντυμένος γαμπρός ο τραγουδιστής, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του! Η σπάνια φωτογραφία!

Είδαμε τον Σάκη Ρουβά ντυμένο γαμπρό μαζί με τα τέσσερα παιδιά του σε μια σπάνια φωτογραφία του τραγουδιστή με την Κάτια Ζυγούλη.

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, το οποίο δεν θέλει να απασχολεί με την ζωή του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος τους ήταν υπέρλαμπρος και οι φωτογραφίες τόσο από το μυστήριο όσο και από την δεξίωση ήταν εντυπωσιακές.

Ένας λογαριασμό fan στο Instagram ανάρτηση μια σπάνια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από το γάμο του, στην οποία περπατάει με το γαμπριάτικο κοστούμι του μαζί με τα τέσσερα παιδιά του.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γάμος