Τα Φιλαράκια: Αυτό το αντικείμενο που είχαν στο σπίτι τους έμεινε στην ιστορία! Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει σήμερα!

Ήταν το σήμα κατατεθέν!

Τα Φιλαράκια: Αυτό το αντικείμενο που είχαν στο σπίτι τους έμεινε στην ιστορία! Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζει σήμερα!

Αυτό το αντικείμενο που είχαν στο σπίτι τους η Rachel και η Monica, στην αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», έμεινα για πάντα στην ιστορία μιας και ήταν το σήμα κατατεθέν του διαμερίσματος, ενώ σήμερα δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει!

Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς γυρίστηκε μέσα σε αυτό το διαμέρισμα, στο οποίο αρχικά έμενε η Rachel με τη Μonica και στη συνέχεια, η Monica με τον Chandler.

Όλη του η διακόσμηση ήταν φανταστική και ζήλευαν όλοι τα υπέροχα έπιπλα και διακοσμητικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Ένα διακοσμητικό ωστόσο ξεχώριζε από τα άλλα.

Δεν ήταν άλλο από τη χρυσή κορνίζα που βρίσκεται στην εξώπορτα. Όπως δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς, αρχικά η κορνίζα είχε μέσα της καθρέφτη, ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια έσπασε και έτσι αποφάσισαν να το αφήσουν εκεί γιατί έδειχνε ωραίο.

Ένα ακόμη διακοσμητικό που ξεχώρισε από τη σειρά, ήταν ο λευκός σκύλος του Joey!

φιλαράκια σπίτι

Δεν φαντάζεστε πόσο στοιχίζει σήμερα το διαμέρισμα όπου ζούσαν τα Φιλαράκια!

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Μόνικα Γκέλερ στη σειρά – φαινόμενο «Τα Φιλαράκια» ανέβασε στο Ιnstagram ένα στιγμιότυπο, τη στιγμή που διασχίζει τον δρόμο μπροστά από το κτίριο, όπου γίνονταν τα εξωτερικά πλάνα της σειράς.

Η Μόνικα μας δείχνει μέσα από την κάμερα τα διαμερίσματα όπου «ζούσε» η θρυλική παρέα των έξι στο Μανχάταν. Διαβάστε παρακάτω...

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Το διαμέρισμα μου όπου το ενοίκιο έφτασε τα 12.000 δολάρια». Καθόλου λίγα!

Το διαμέρισμα που έμενε η Μόνικα στα Φιλαράκια

Τα Φιλαράκια: Έσκασε 25 χρόνια μετά! Το όνομα της σειράς ήταν ένα άλλο!

Έσκασε 25 χρόνια μετά την επίσημη πρεμιέρα της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Το όνομα που είχαν αποφασίσει οι δημιουργοί ήταν ένα άλλο και δε θυμίζει σε τίποτα τον τίτλο του θρυλικού show!

Από την πρώτη στιγμή που η σειρά βγήκε στον αέρα καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και τους έκανε όλους να την ερωτευθούν ακαριαία.

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν αρκετές και αφορούν μέχρι και το cast των ηθοποιών, μιας και ο ρόλος της Rachel είχε αρχικά δοθεί σε άλλη ηθοποιό!

Πολλά ονόματα πέρασαν από το μυαλό των δημιουργών και μέχρι και την μέρα την προβολής του πρώτου επεισοδίου, ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν γνώριζαν ποιος θα ήταν ο τίτλος της σειράς.

Η αρχική ιδέα ήταν η σειρά να πάρει το όνομα «Just the six of us» που σημαίνει «Οι έξι μας» όσοι ήταν δηλαδή και οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα του να ονομαστεί «Insomnia Cafe» δηλαδή το «Καφέ της παράνοιας».