Η γυμνή αλήθεια για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Δεν γύρισε στο Buckingham μετά τον θάνατο της Diana! Που πήγε;

Αποκάλυψη τώρα!

Η γυμνή αλήθεια για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Δεν γύρισε στο Buckingham μετά τον θάνατο της Diana! Που πήγε;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν γύρισε στο παλάτι στο Buckingham μετά τον θάνατο της Diana! Αποκάλυψη για το που πήγε! Η γυμνή αλήθεια στην φόρα μετά από χρόνια...

Η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι βυθίζοντας στην θλίψη τόσο την βασιλική οικογένεια όσο και όλο τον κόσμο.

Εκείνες τις μέρες η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο και τους δυο της εγγόνια, William και Harry.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλο θυμό στους κάτοικους της χώρας είναι πως η Βασίλισσα δεν επέστρεψε στο παλάτι του Buckingham αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της Diana αλλά γύρισε μια μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματίσει. Ντυμένη στα μαύρα, κοίταξε τα λουλούδια που της είχαν αφήσει και απευθύνθηκε στον λαό για να μοιραστεί τη θλίψη της μαζί τους.

Η βασίλισσα θεώρησε πως το σωστό ήταν να είναι κοντά στους εγγονούς της που μόλις είχαν χάσει τη μητέρα τους για αυτό δεν επέστρεψε αμέσως στο παλάτι του Buckingham.

Η Τίνα Μπράουν, συγγραφέας του The Diana Chronicles, δήλωσε: «Η βασίλισσα ήταν ανένδοτη ότι η θέση της ήταν στο Balmoral δίπλα στα εγγόνια της. Πρέπει να την θαυμάσουμε για αυτό. Οι σκέψεις της ήταν στα εγγόνια της και δεν την ένοιαζε πώς θα έπαιζε αυτό το θέμα στα μέσα ενημέρωσης»!

Ωστόσο, δείτε την πρόσφατη φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

"Βούιξε" το Buckingham! Η θαμμένη ιστορία που "καίει" την Diana και την οικογένεια της! Γι' αυτό δεν την ήθελε η Ελισάβετ!

To Buckingham "βούιξε" κανονικά με την ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια μετά από χρόνια που ήταν θαμμένη και "καίει" τόσο την πριγκίπισσα Diana όσο και την αριστοκρατική οικογένεια της. Γι΄αυτό το λόγο, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν ήταν γαλαζοαίματη, η Ελισάβετ δεν την ήθελε για νύφη!

Η Diana έζησε μία μαύρη ζωή στο πλευρό του Καρόλου και την βασιλικής οικογένειας μιας και ποτέ της δεν κατάφερε να ταιριάξει στον τρόπο ζωής του παλατιού και να κερδίσει την καρδιά της Ελισάβετ.

Ένας από τους λόγους ήταν και το μυστικό γύρω από την οικογένειά της, το οποίο δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι η μητέρα της, είχε εγκαταλείψει εκείνη και τα αδέρφια της σε πολύ μικρή ηλικία προκειμένου να κάνει τη ζωή της.

Ο πατέρας της, Βρετανός αριστοκράτης και γόνος ενός από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Αγγλίας, δεν την άφησε ποτέ ξανά να δει κανένα από τα τρία παιδιά της, ενώ η ιστορία αυτή σημάδεψε ανεξίτηλα την Diana η οποία δεν ήθελε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η μοίρα ωστόσο της τα έφερε αλλιώς...