Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο θάνατος «τσάκισε» την Πέγκυ! Ο άντρας που έφυγε από την ζωή...

Πέρασε δύσκολα...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτός ο θάνατος «τσάκισε» την Πέγκυ! Ο άντρας που έφυγε από την ζωή...

Αυτός ο θάνατος «τσάκισε» την Πέγκυ από το Κωνσταντίνου και Ελένης! Ο άντρας που έφυγε από την ζωή και την έκανε να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της...

Ο πατέρας της, έφυγε από την ζωή το 2015 και τότε η ίδια, είχε διακόψει και τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα:

«Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Λεκάκη -η ηθοποιός που όλοι αγάπησαν ως «γκαρσόνα βου» στο «Κωνσταντίνου Και Ελένης» και τώρα πρωταγωνιστεί στο «Ταμάμ»- καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της!

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, η ηθοποιός ουδέποτε αποκάλυψε δημόσια το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρούσε τον πατέρα της, ενώ «λύγισε» στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, όπως , η Μαρία ζήτησε να αναβληθούν για λίγο τα γυρίσματα του «Ταμάμ» καθώς ήταν καταβεβλημένη! Πράγματι, τα γυρίσματα σταμάτησαν για τρεις ημέρες, ενώ η πρωταγωνίστρια, ούσα άψογη και συνεπής επαγγελματίας, έχει πλέον επιστρέψει στη θέση της.»

Θυμάστε πως μπήκε στην τηλεόραση η Μαρία Λεκάκη;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Είδαμε τον άντρα της «Πέγκυς» και την παραδεχτήκαμε! Μιλάμε για κούκλο...

Είδαμε τον άντρα της «Πέγκυς» από το Κωνσταντίνου και Ελένης και την παραδεχτήκαμε! Μιλάμε για κούκλο και η φωτογραφία τα λέει όλα...

H Μαρία Λεκάκη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, με την ίδια να μην μιλάει ωστόσο ποτέ για τα προσωπικά της.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από το Κωνσταντίνου και Ελένης, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, όμως βρέθηκε πρόσφατα σε έξοδο και συνοδευόταν από τον σύντροφό της, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά! Ο ίδιος, δεν είναι πρόσωπο του χώρου αλλά μπορούμε με βεβαιότητα να τονίσουμε ότι είναι μελαχρινός και κούκλος! Ιδού:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πώς είναι η «Πέγκυ» χωρίς ίχνος φίλτρου 20 χρόνια μετά; Το πραγματικό της πρόσωπο....

Κωνσταντίνου και Ελένης «Πέγκυ» σύντροφοςΚωνσταντίνου και Ελένης ο σύντροφος της Πέγκυς

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πώς είναι η «Πέγκυ» χωρίς ίχνος φίλτρου 20 χρόνια μετά; Το πραγματικό της πρόσωπο....

Δείτε πώς είναι η «Πέγκυ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης χωρίς ίχνος φίλτρου 20 χρόνια μετά. Το πραγματικό της πρόσωπο στην δημοσιότητα!

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις» είναι παλιά μας γνώριμος.... Την είχαμε πρωτοδεί στο Κωνσταντίνου και Ελένης σχεδόν 20 χρόνια πριν και από τότε, είναι νούμερο 1 στην καρδιά μας!

Η Μαρία Λεκάκη έχει πιασμένα τα μαλλιά της και κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό ενθουσιάζοντας τους followers της με το λαμπερό της πρόσωπο, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Η καλλονή ηθοποιός, μοιάζει να έχει πιει από το φίλτρο της νεότητας, αφού είναι σχεδόν ολόιδια με την τότε εικόνα της! Δείτε και μόνοι σας:

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!