Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Πέγκυ πριν την σειρά ήταν στην τηλεόραση, αλλά όχι σαν ηθοποιός!

Που την είχαμε δει πρώτη φορά;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Πέγκυ πριν την σειρά ήταν στην τηλεόραση, αλλά όχι σαν ηθοποιός!

Η τηλεοπτική «Πέγκυ» πριν από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν στην τηλεόραση, αλλά όχι σαν ηθοποιός!

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Λεκάκη έγινε γνωστή μέσα από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 που προβάλλεται ακόμη καθημερινά και σημειώνει μέχρι και σήμερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Η «Πέγκυ» πριν πρωταγωνιστήσει στην σειρά την είχαμε δει στο πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο το έτος 1996 μέσα από την συχνότητα του Ερτ σε ρόλο παρουσιάστριας στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά! «Κλεμμένη» η σειρά - Αυτή αντέγραψαν...

Αυτή ήταν η πρώτη της δουλειά και εμφάνιση στην τηλεόραση, μετά όμως της μεγάλη της επιτυχία ως ηθοποιός στο Κωνσταντίνου και Ελένης ακολούθησαν κι άλλες μεγάλες επιτυχίες όπως «Βότκα Πορτοκάλι», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», η «Νταντά» και άλλες πολλές!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νικόλας άλλαξε επάγγελμα! Δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει!

Ο Νικόλας από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» άλλαξε επάγγελμα και δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει σήμερα!

Ο γνωστός ηθοποιός Στέργιος Νένες, όπως είναι το αληθινό του όνομα έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμη!

Ο ίδιος πούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές, σε θεατρικές παραστάσεις και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την "Μαίρη" την κομμώτρια την θυμάστε; Αν την έβλεπε σήμερα ο "Κατακουζηνός θα του "έπεφτε" το σαγόνι!

Από το 2008 ωστόσο έχει αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται επαγγελματικά με τις μηχανές. Συγκεκριμένα έχει γίνει εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων, τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται και ως οδηγός της Uber!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η θεία «Φιλιώ» μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο...

Η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλωσε και δεν την γνωρίζατε στο δρόμο! Ντοκουμέντο με το πώς είναι σήμερα!

Η Κατερίνα Γιουλάκη έγινε διάσημη όταν υποδύθηκε την Κατερίνα Σοφιανού στη σειρά του Δαλιανίδη "Το ρετιρέ" το οποίο προβάλλεται μέχρι σήμερα από το MEGA αλλά και από το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε την θεία Φιλιώ που τους... φίλιωνε όλους!

Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός από τη δεκαετία του '60. Έπαιξε στις ταινίες "Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη", "Παπατρέχας", "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", "Οι γαμπροί της ευτυχίας" και πολλές ακόμη. Σήμερα, είναι 81 ετών και έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά είναι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων της.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από τη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα!

Ωστόσο, πρόσφατα στον Τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για «Το Σπίτι του Ηθοποιού» έκανε δημόσια εμφάνιση και μας άφησε άφωνους! Η ίδια, έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει αλλάξει αρκετά, παραμένει όμως πάντα κομψή... Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης θεία «ΦιλιώΚωνσταντίνου και Ελένης θεία «Φιλιώ σήμερα