Καρβέλας - Βίσση: Θα εμφανίζονταν μαζί σε μαγαζί και ο Νίκος έφυγε πριν την πρεμιέρα! Αδιανόητες αποκαλύψεις!

Ο επιχειρηματίας μιλά για όλα!

Καρβέλας - Βίσση: Θα εμφανίζονταν μαζί σε μαγαζί και ο Νίκος έφυγε πριν την πρεμιέρα! Αδιανόητες αποκαλύψεις!

Ο Καρβέλας και η Βίσση θα εμφανίζονταν μαζί σε μαγαζί και ο Νίκος έφυγε πριν την πρεμιέρα! Αδιανόητες αποκαλύψεις και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

«Κάναμε την πρόβα τζενεράλε και την επόμενη μέρα θα άνοιγε το μαγαζί. Έξω υπήρχε η αφίσα που έγραφε Βίσση – Καρβέλας.

Μόλις τέλειωσε η πρόβα, μου είπε ο Καρβέλας “Μάγκα, φεύγω”. Του απάντησε “Ναι, Νίκο. Πήγαινε να ξεκουραστείς. Αύριο έχουμε πρεμιέρα”. Και τότε γυρνάει και μου λέει “Δεν κατάλαβες. Φεύγω, πάω στην Αγγλία. Δεν μπορώ να δουλέψω. Έκανα τις πρόβες και δεν χρειάζεται να είμαι εδώ”.

Φώναξα την Άννα και της είπα την απόφαση του Καρβέλα. Εκείνος επέμενε και μου έλεγε “Δεν θα με ζητήσει κανείς. Αν με ζητήσει έστω κι ένας, θα έρθω με το αεροπλάνο, που δεν μπαίνω κιόλας. Θα σκίσετε με τη Βίσση, εγώ είμαι όλο γκρίνια”. Τότε, του είπα “Φύγε, να γλιτώσω και το μεροκάματο”, με εκείνον να μου απαντά “Δεν κατάλαβες, θα το παίρνω το μεροκάματο. Θα με ξεφορτωθείς, θα σκίζει το πρόγραμμα και η Άννα θα παίρνει τα δικά μου λεφτά”.

Όντως, ο Καρβέλας έφυγε, τον πλήρωνα όλο το καλοκαίρι που ήταν στην Αγγλία, το μαγαζί έσκιζε, κανείς δεν τον ζήτησε και το όνομά του ήταν έξω στη ταμπέλα. Αυτό δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ», αποκάλυψε στο People ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Θυμάστε πως την χώρισε ο Νίκος;

Νίκος Καρβέλας: Τα "έσπασε" στα πόδια της Άννας Βίσση! Φωτογραφία με το αφοπλιστικό βλέμμα όταν είδε την κάμερα!

Αποκλειστική φωτογραφία με το αφοπλιστικό βλέμμα του Νίκου Καρβέλα όταν είδε την κάμερα! Τα "έσπασε" στα πόδια της Άννας Βίσση!

Πρεμιέρα έκανε η λαμπερή τραγουδίστρια στο Hotel Ερμού πριν από λίγες ημέρες και εννοείται πως κοντά της για να την στηρίξει βρέθηκε ο πρώην της αλλά και πολύ καλός της φίλος, Νίκος!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τον απαθανάτισε την στιγμή που θαύμαζε την... γυναίκα της ζωής του - γιατί ως γνωστών είναι ένα από τα άτομα που υπερλατρεύει!

Εκτός του ότι η Άννα ήταν τόσο λαμπερή ο Νίκος όταν είδε κάμερα έριξε απλά ένα... λοξό βλέμμα!

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση σχέση

Νίκος Καρβέλας σχέση

Εδώ είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που... τα λέει όλα:

Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση

Εκτός αυτού κυκλοφορεί και μια ακόμα φωτογραφία από εκείνη την βραδιά στην οποία φαίνεται η Άννα Βίσση να φιλάει συγκινημένη το Νίκο!