Η Ροδάνθη σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι του Survivor! Θα πάθετε πλάκα...

Άλλος άνθρωπος!

Η Ροδάνθη σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι του Survivor! Θα πάθετε πλάκα...

Σήμερα η Ροδάνθη Καπαρού από το Survivor δεν θυμίζει σε τίποτα το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα στο παιχνίδι. Θα πάθετε πλάκα με τις φωτογραφίες της.

Ήταν μια από τις παρουσίες του Survivor 2 που συζητήθηκαν όσο λίγες κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων.

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις αναρτήσεις της προκαλεί «σεισμό». Έχει «χτίσει» άψογες αναλογίες και οι κοιλιακοί της είναι... φέτες.

Εντελώς άλλος άνθρωπος έχει γίνει και η Δήμητρα με τα... ανοίγματα της στο λογαριασμό της θα μείνετε «κάγκελο».

Survivor: Η Ροδάνθη 1 χρόνο μετά το ριάλιτι προκαλεί εγκεφαλικά!

Θυμάστε τη Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πώς είναι σήμερα, ένα χρόνο μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι όπου προκαλεί εγκεφαλικά!

Μια από τις παρουσίες του Survivor 2 που συζητήθηκαν όσο λίγες κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων!

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης! Δείτε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Θυμάστε τον Σπύρο Γουρδούπη από το Survivor; Δεν φαντάζεστε τι δεν έχει αποχωριστεί μέχρι και σήμερα!

Θυμάστε τον Σπύρο Γουρδούπη από το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Δεν φαντάζεστε τι δεν έχει αποχωριστεί μέχρι και σήμερα, ένα σχεδόν χρόνο μετά το τέλος του.

Ο Dr. Pips όπως τον λένε καλλιτεχνικά, τράβηξε την συμπάθεια του κόσμου και για αυτό κιόλας έφτασε πολύ κοντά στον τελικό.

Ο Σπύρος Γουρδούπης είναι 28 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Σπούδασε στην Φλωρεντία και είναι κάτοχος διδακτορικού στη Δομική Βιολογία. Αγαπά τη μουσική και συγκεκριμένα την ραπ.

Survivor: Μάχη με τον καρκίνο για τον πιο αγαπημένο παίκτη! Ποιος τον έχει και πού;

Σήμερα ο ράπερ δεν έχει αλλάξει και πολύ και βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Και αν αναρωτιέστε τι δεν έχει αποχωριστεί από πάνω του... είναι η μπαντάνα του.